Ateşböceği - Tanıtım Fragmanı | Star TV

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

Ateşböceği - Tanıtım Fragmanı | Star TV

1f9f366d-8170-4c1d-a0da-8d2b48fadaaa-1024x707.jpg

Star TV'nin yeni ve iddialı dizisi ''Ateşböceği''nin tanıtım fragmanı yayınlandı!

Yapımcılığnı Mia Yapım'ın üstlendiği, yönetmenliğini Barış Yöş'ün yaptığı dizinin başrollerinde Seçkin Özdemir, Nilay Deniz, Derya Alabora, Umur Yiğit Vanlı, Belma Canciğer, Durul Bazan, Seda Güven, Berkay Tulumbacı, Alicia Kapudağ, Şebnem Dilligil, Çağrı Çıtanak ve Tayra Bahar yer alıyor.

''Ateşböceği'' Temmuz'da Star TV'de! İşte tanıtım fragmanı:

Orijinal formatta oku

Kıza tepkiliydim ama doğal geldi bana be. İzlenir bu dizi. Ay canım minnak mikemmmmel starım benim yine 1. olacak inşallah.:love1:

Pardon da yorganın altında ne yapmayı planlıyorsun :A
Oooo her şey yapılır mesela benim bir anım var. :A Küçükken yaptığım için anlatıcam. Annem ben falan anneannemlerdeyiz. Anneannemlerin evinde de misafir var. Ben uzanmışım üstümde de pike var başım içinde. Birden dışarıdan çek lan elini burnundan diye bir ses durmuşum ve hemen pikenin içinden çıkıp beni nasıl gördünüz ki pikenin içindeydim demişim. Halbuki başkası oynuyormuş burnu ile. :A

Oooo her şey yapılır mesela benim bir anım var. :A Küçükken yaptığım için anlatıcam. Annem ben falan anneannemlerdeyiz. Anneannemlerin evinde de misafir var. Ben uzanmışım üstümde de pike var başım içinde. Birden dışarıdan çek lan elini burnundan diye bir ses durmuşum ve hemen pikenin içinden çıkıp beni nasıl gördünüz ki pikenin içindeydim demişim. Halbuki başkası oynuyormuş burnu ile. :A
En azından burnunla oynuyormuşsun :)

Çocukken bayağı akıllıymışsın :A