Ateş Böceği 1000'ler kulübünde tebrikler.2016'dan beri üye olan çook sevilen üyemiz.Kendisiyle tanıştığım için mutluyum
@AteşBöceği 1000 ler kulübüne hoşgeldin
------
@AteşBöceği 1000 ler kulübüne hoşgeldin
Ya aslında üye olduğum dönem sık sık uğruyordum yazıyordum sonra şifre ile ilgili sorun yaşadım öyle olunca ara falan verdim işte böyle böyle araya yıllar girdiTebrikler @AteşBöceğiÖnceden üye olmana rağmen son 1 ayda baya bir aktif oldun ve güzel mesajlar ile konular açtın.Umarım böyle devam edersin.
10 yılda 2 bin msj deseneHoşbulduk maşallah gözünüzden hiç bir şey kaçmıyor
😀😁😂 5 yılda bin mesaj bir beş yılda da bin mesaj yazarım artık😉
Evet tam benlik nasıl da anlamışsın benim telefonum da çoğu şarkılar mevcut zaten açıp açıp dinliyorum ,arada nostalji çalan radyolardan da açıyorum özlem gideriyorum biraz da bu videodan dinleyeyim😊teşekkürler😉Tebrikler @AteşBöceği
İlk hediyen benden gelsin
Yaklaşık 1saat 49 dakikalık 90'lar şarkıları.
Mutfakta iş yaparken dinlersin. Ben de öyle yapayım
Valla ben öyleyimEvet tam benlik nasıl da anlamışsın benim telefonum da çoğu şarkılar mevcut zaten açıp açıp dinliyorum ,arada nostalji çalan radyolardan da açıyorum özlem gideriyorum biraz da bu videodan dinleyeyim😊teşekkürler😉
Teşekkürler hep beraber inşallah😉Tebrikler nice mesajlara 🥳
Sağolasın canım benim@AteşBöceği tebrikler canım nice nice mesajlara inşAllah iyi ki forumdasın iyi kii gelmişsin seni tanıdığım için çok mutluyum
90lı yıllardan Sezen Aksu şarkıları armağan edeyim
Sağolasın canım benimgerçi daha önce de tanışmıştık seninle ortak dizilerimiz olmuştu yorumlaşmıştık uzun uzun konulmuştuk ama tanışmak bu seneye nasipmiş😉
Hoşgeldin abla@AteşBöceği tebrikler canım nice nice mesajlara inşAllah iyi ki forumdasın iyi kii gelmişsin seni tanıdığım için çok mutluyum
90lı yıllardan Sezen Aksu şarkıları armağan edeyim
Sende sağol abla rica ederim abla muhabbet ateşböceği ve senlen muhabet güzelSağol ablam emeğine sağlık konu için
Öyle evet canım acısını cıkartırsacısına😉Aynen öyle iyi ki tekrar geldin ne güzel muhabbet ediyoruz
Öyle evetSende sağol abla rica ederim abla muhabbet ateşböceği ve senlen muhabet güzel
Neyse ben gidiyorum uyumaya iyigeceler.Yarın görüşmek üzereÖyle evet canım acısını cıkartırsacısına😉
Öyle evet
Sanada iyi geceler abla göruşmek üzere yarınSağol ablam emeğine sağlık konu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?