'Ateş Kuşları'nın Yayın Tarihi Belli Oldu! | ATV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,512
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
20230103_131357-jpg.119829

ATV'nin tanıtım fragmanları ile merak uyandıran Bozdağ Film imzalı yeni dizisi 'Ateş Kuşları'nın yayın tarihi belli oldu!

Yönetmen koltuğuna Benal Tairi'nin oturduğu, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem'in kaleme aldığı; Görkem Sevindik, Hande Soral, İlayda Alişan ve Burak Tozkoparan'ın başrolünde yer aldığı dizi için geri sayım başladı.

Ateş Kuşları, ilk bölümüyle 13 Ocak Cuma 20.00'de ATV'de başlıyor!

• Harika
Reactions: Angelica
Normalde Yalı Çapkını gibi kendi gününü domine eden dizilere kolay kolay rakip gelmez ama kimsenin cumayı boş bırakmaya niyeti yok gibi görünüyor. Tutmaz diye düşünüyordum ama tanıtımlar tam izleyicinin ilgisini çekecek boyutta görünüyor ve senaristleri de düşününce sürpriz yapabilir.

Sonuç olarak Kızılcık Şerbeti'nin 3.80'e düşen Total'ine feci darbe geliyor şimdiden hazırla kendini. :A @offensive

2.Tanıtım dahada etkileyici olmuş kesin tutacak bence kızılcık şerbetini etkilemeceğini düşünüyorum

Umarım tutmaz. Çünkü atv'in aynı tarz total dramalarından sıkıldım artık. Kırgın Çiçekler, Kardeşlerim, şimdi de bu.

Müzikleri filan güzel bir diziye benziyor. İlk bölümüne şans vereceğim. :)

Kızılcık Şerbeti'ni Total'de çok düşürür bu dizi sanki, bakalım ne olacak?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizinin yönetmeni bir kez daha değişmiş ve yeni yönetmen Gökhan Ayiz olmuş.

Kızılcık umarım totalde 3 altına düşmez. Tam totallik bir iş çünkü. AB'de 2 alırsa mucize olur. :F

Şerbet antileri bu dizinin düşük reytinglerini görünce hüsrana uğrayacak :F