Ateş Kuşları - Tanıtım Fragmanı | ATV - Yeni Dizi

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,512
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
hqpklpc.

ATV'nin Bozdağ Film imzalı merakla beklenen yeni dizisi 'Ateş Kuşları'nın ilk tanıtımı yayınlandı.

Yönetmen koltuğuna Benal Tairi'nin oturduğu, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem'in kaleme aldığı; Görkem Sevindik, Hande Soral, İlayda Alişan ve Erdem Şanlı'nın kadrosunda yer alacağı açıklanan dizi izleyici ile buluşmak için gün sayıyor.

Ateş Kuşları, yakında ATV'de!

Son düzenleme:
Çok güzel bir tanıtım olmuş beğendim Ali sanırım Görkem kızda Hande Soral bakalım nasıl bir hikaye olacak

Kırgın Çiçekler & Kardeşlerim karışımı Total dizisi geliyor. İsmi bile aşırı bu tarz dizilere uyuyor. :A

Dizinin konusuna dair ilk detaylar:
Sokak çocuklarının çoğu yirmi yaşını görmez. Görenlerin de yaşadığı söylenemez. Uyuşturucu, şiddet, cinsel taciz, açlık… Sokak çocuklarının kaderi, ya mapus ya mezardır. Bu çocuklardan beş tanesi, bu kadere karşı koymayı başarır. Kendilerine "Köksüzler" diyen; en büyüğü 13, en küçüğü 6 yaşında, biri kız, biri otistik, beş sokak çocuğunun, çöplükte kırk günlük bir bebek bulmalarıyla başlayan ve "Köksüzler"den "Ateş Kuşları"na dönüşmelerini anlatan Ateş Kuşları; çocukların zorluklara, acılara ve her şeye rağmen kadere karşı koyma hikayelerini ele alacak.
Kırgın Çiçekler & Kardeşlerim karışımı Total dizisi geliyor. İsmi bile aşırı bu tarz dizilere uyuyor. :A
Dipte parlak varsa sana sorun olmaz bu durum :A
Tanıtım tam ATV'lik. Tutma şansı var. :F
Çok güzel bir tanıtım olmuş beğendim Ali sanırım Görkem kızda Hande Soral bakalım nasıl bir hikaye olacak
Totalin dibi geliyor yine tam ATV'lik.
Cok guzel ve duyguli bir tanitim olmus
İlgi çekici bi tanıtım olmuş beğendim.