Ateş kıvılcımı

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,355
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
2.bölüm
Ekibe tuzak
Ali ozan Amir ve Arjen tuzak kurar ve ekip hepsini tutuklar birgün bir eski şuçlu bir polisin evini doğum gününde taramıştı o doğum günü enisin çocukluğunda saldırıya uğramış Revan vurulmuş ve sakat kalmış
bu işin içinde işviçreli moderatör ömer ve ekibide vardır ekip düğünü basacaktan Enis ve adamları silahla saldırır Çiğdem ve ekibi iş başına düşer onlarda iki silah arasında kalmıştır Ali ozan Amirle Arjen gider adamı yakalarlar devriye minibüsüne bindirirler ambulans çağırırlar kadıköy evlendirme dairesindeki bomba patlar.
sahne 2
Arjen: NE yapabiliriz Ali ozan bilmiyorum
Ali ozan Biliyorum tuzakta olabilir ekip götürürken adamı pusuya düşer şöför kafasından vurulur ve hemen atlarlar bu burda bitmez adam ölür Ekip çatışmaya devam eder enis ve adamlarıyla
Çiğdem komiser ve ekibi işler başına düşmüştür Çiğdem ve enis karşı karşıya gelir çatışma çıkar teknede bomba patlar.
Arjen hastahnede Ali ozan Amirle beraber beklerken yemek yerler merak etme yakalarız Enisi ya burayı basarsa basarsada gösteririz hazırlıklıyız
Enis VE ömer revanı ve Arjen Ve Ali ozanı bitirin osmanoğlu hastahanesi basılacak 4 taraftan kuşatılacak hiç kimseye acınmayacak eski şuçlunun adamlarıda peşlerindedir
2.bölüm sonu

Beğendim güzel olmuş aksyionlu ama şu bomba işi azalmalı diğer herşey süper...

aaa ne güzel ekibim falan var butür senaryolarda olmamı seviyorum

isvicreli moderotorle karşı karşıyayız hahah