'Atatürk' Dizisinde Şok Gelişme! - Disney+

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
15,629
Puanı
1,060
1690795133021.png

'Atatürk' dizisinde şok gelişme!

6 bölümden oluşan, Disney+'da yayına girmesi beklenen Atatürk filminde şok bir gelişme yaşandı. 8 milyon dolar bütçesi olan Atatürk filmi Disney+ yerine Yeni Şafak'taki köşe yazarı Sevda Dursun'un haberine göre sinemalarda film olarak yayına girecek.

Aras Bulut İynemli'nin Atatürk'ü canlandırdığı film, 3 Kasım'da sinemalarda.

1690795106939.png

Kaynak: Sevda Dursun

• Beğendim
Reactions: S.G.A.T.
Yeni Şafak paçavrasının kaynak olarak gösterildiği bir haberi ciddiye almam mümkün değil. :F Ama maalesef çoğu insan bu tuzağa hemen düşmüş o yüzden resmi bir açıklama gelmesi şart.

Resmi açıklama gelene kadar haber dursun. Bakalım doğru mu? Disney+'ımdam açıklama gelir birkaç saate.

• Beğendim
Reactions: Canan41
Gördüğüm en saçma karar. Dizi olarak çekildiyse filme evirmeleri pek zor süre sığmaz çünkü. İnanmak istemediğim bir haber

• Beğendim
Reactions: Canan41
Doğru olduğunu düşünmüyorum, defalarca yalanlandı zaten.

Bence bu Yeni Şafak ekibinin olmasını temenni ettikleri ama aslı olmayan bir haber gibi duruyor. :A

boş muhabbet. belirtilen tarihte çatır çatır yayınlanacak.

Gördüğüm en saçma karar. Dizi olarak çekildiyse filme evirmeleri pek zor süre sığmaz çünkü. İnanmak istemediğim bir haber
Haber doğru mu, değil mi bilmiyorum ama bu 8-10 bölümlük bir dizi değildir, zannetmiyorum. Az bölümlü, mini dizi tarzı bir iştir. Türk dizisi olduğu için atılabilecek kısımları da çoktur mutlaka. O yüzden kurgusu ile oynayarak rahatlıkla filme çevirebilirler muhtemelen.

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Yeni Şafak, akit gibi gazetemsi trollerin haber adı altında yapmak istedikleri propagandaya destek verip kaynak sıfatıyla paylaşılmamalı bence. :)

• Aynen
Reactions: Emre Ozansoy
Haber doğruysa bile sebebi Disney'in uluslarası yeni iş yapmama yönünde aldığı politikadır. Umarım değildir.

arkadaşlar boş muhabbet, ciddiye alıp forumda başlık açmanız bile beni şaşırtıyor xd dizi belirtilen tarihte çatır çatır yayınlanacak ve izlenecek. dikkate almayın.

• Güldürdün
Reactions: BARON疼痛
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...