Atalay Demirci de Cemaat İşi Mi?

Bunların kökleri bitmez ya şu hainliğe yılanlığa bakar mısın gerçi bende böylelerini çok gördüm Fetöcu ama meydanlada gelenleri o kadar kılıma dokundu ki gidip ihbar edecem bugün 1 saniye bile yaşama hakkı yok bunların

Hahaha daha bunun gibi kaç tane vardır.
Hakan Şükür ile de mesajları yayınlanmış.
Çok var hatta tanıdığım senaristler var darbe başarısız olunca profilini Türk bayrağı yaptı hemen)) hakan şükür yazık kimse kaale almıyormuş))

Çok var hatta tanıdığım senaristler var darbe başarısız olunca profilini Türk bayrağı yaptı hemen)) hakan şükür yazık kimse kaale almıyormuş))
Şu Ay Yıldız Tim grubu tüm ünlülere değinsin, ya da sadece olabilecek tiplere. Kim nedir bilelim yani.

Atalay Demirci'nin cemaatçi olduğu zaten belliydi, ben yıllar önce YST'de izlerken de anlamıştım.

Şu Ay Yıldız Tim grubu tüm ünlülere değinsin, ya da sadece olabilecek tiplere. Kim nedir bilelim yani.

Atalay Demirci'nin cemaatçi olduğu zaten belliydi, ben yıllar önce YST'de izlerken de anlamıştım.
Çok cemaatten sanatçı yoktur tek yük böyle daha çok Enes Kanter Ergeni için hacklenmistir. bu sayfa YST'ye çıktığı an açılmıştim

küçük Emrah Atalay demirci

Açıklama yapmış

"KANDIRILMIŞ OLMANIN ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞIYORUM..."

Bu mektubu hain bir terör örgütü ile bağdaştırılmaya çalışılan ve bu yüzden acaba ölsem daha mı iyi olur diye intiharı bile aklından geçirirken, halkından özür dileyen bir ahmağın ifadeleri olarak okuyunuz lütfen...

Twiter hesabımın hacker'lar tarafından ele geçirilmesi sonucunda, hakkımda "fetö" üyesiymişim gibi oluşturulmaya çalışılan algının karşılık bulmaması umuduyla yapacağım açıklamamı Milletimizin, Devletimizin ve bu topraklarda yaşayan herkesin samimiyetimle yaptığımı bilmesini isterim....

Anne Babasını küçük yaşta kaybetmiş ve Yetiştirme Yurtlarında büyümüş, yani Annesi de Babası da Devlet olan ve Devletin ekmeğini yiyerek büyümüş, küçük yaştan itibaren en ufak bir kötü alışkanlığa ya da illegal gruplara meyletmemiş, her zaman Allah'ın muhafazasını iliklerine kadar hissetmiş bir kardeşiniz olarak, şu an bu ithamlarla karşı karşıya kalmanın şoku ve üzüntüsü içerisindeyim. Söz konusu örgütle geçmiş yıllarda Okullarında ve Dersanelerinde işim gereği gösteriler yapmışlığım aşikardır. En az Ülkemizin yöneticileri, iş adamları, sporcuları, sanatçıları ve diğer kesimleri kadar temasım olmuştur. Safiyane niyetle sadece dinimi daha doğru yaşamama vesile olan insanların yönlendirmeleri neticesinde, bana bu anlamda da faydaları olmuştur. Yaptığım mesleğin zeka seviyesine yakışmayacak bir aptallığın içerisine düşmenin mahçubiyetini yaşamaktayım. Bu manada içinde bulunduğum durumun bir hata olduğunu kabullenmem ile birlikte, son zamanlardaki oluşan örgütsel yapının ve getirdiklerinin rahatsızlığını yaşamış ve yaşanan 15 Temmuz gecesi Fettullah Gülen Terör Örgütü tarafından yapılan darbe girişiminden sonra benim de herkes gibi fikrim değişmiştir ve Ankara Kızılay Meydanına çıkıp bu hain terör örgütünü lanetlemiş ve kendi sosyal medya hesaplarımdan da örgütle ilgili görüşlerimi bildirmişimdir. (Biraz araştırılınca görülecektir)... Geçmişte bir çoğumuzunda yaşadığı üzere manevi duygularımın kullanılarak kandırılmış olmanın üzüntüsünü yaşamaktayım.

Kaldırılıp kandırlmadığını bilemem ama bildiğim bir şey varsa iki taraflı olanların hepsi cezalarını er geç bulacaklar.

"İşte siz öyle kimselersiniz ki, onları seversiniz, halbuki onlar sizi sevmezler, siz kitap(lar)ın hepsine inanırsınız, onlarsa sizinle buluştukları zaman "inandık" derler. Başbaşa kaldıkları zaman da kinlerinden dolayı parmaklarının uçlarını ısırırlar. De ki: "kininizle geberin!". Şüphesiz ki Allah göğüslerin (gönüllerin) özünü bilir." (Al-i İmran, 2/119)

"Ahir zamanda dünya menfaati için dini alet eden riyakârlar çıkar. Sözleri baldan tatlıdır. Bunlar kuzu postuna bürünmüş birer kurttur." [Tirmizi]

Bu mahluklar nasil bu kadar profeayonelce kendini gizleyebiliyor ya?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu mahluklar nasil bu kadar profeayonelce kendini gizleyebiliyor ya?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu mahluklar varya gerektiğinde biz gibi Dinci, Atatürkçü ve hatta Milliyetçi olurlar. Namaz için camiye girer bizden olurlar, gerektiğinde içki içip kendilerini dinsiz bile gösterebilirler ama yolunu buldular mı asıl hizmet ettikleri gaye için ellerinden geleni yaparlar bu vatana, millete ihanet bile olsa.