Hahaha daha bunun gibi kaç tane vardır.Görünen
Gerçek
Çok var hatta tanıdığım senaristler var darbe başarısız olunca profilini Türk bayrağı yaptı hemen)) hakan şükür yazık kimse kaale almıyormuş))Hahaha daha bunun gibi kaç tane vardır.Hakan Şükür ile de mesajları yayınlanmış.
Şu Ay Yıldız Tim grubu tüm ünlülere değinsin, ya da sadece olabilecek tiplere. Kim nedir bilelim yani.Çok var hatta tanıdığım senaristler var darbe başarısız olunca profilini Türk bayrağı yaptı hemen)) hakan şükür yazık kimse kaale almıyormuş))
Çok cemaatten sanatçı yoktur tek yük böyle daha çok Enes Kanter Ergeni için hacklenmistir. bu sayfa YST'ye çıktığı an açılmıştimŞu Ay Yıldız Tim grubu tüm ünlülere değinsin, ya da sadece olabilecek tiplere. Kim nedir bilelim yani.
Atalay Demirci'nin cemaatçi olduğu zaten belliydi, ben yıllar önce YST'de izlerken de anlamıştım.
Haberim yok
sizleri de bilgilendirmiş oldumBen yoktum o aralar.
Bu mahluklar varya gerektiğinde biz gibi Dinci, Atatürkçü ve hatta Milliyetçi olurlar. Namaz için camiye girer bizden olurlar, gerektiğinde içki içip kendilerini dinsiz bile gösterebilirler ama yolunu buldular mı asıl hizmet ettikleri gaye için ellerinden geleni yaparlar bu vatana, millete ihanet bile olsa.Bu mahluklar nasil bu kadar profeayonelce kendini gizleyebiliyor ya?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Görünen
Gerçek
Acun cemaatten değil o adnan hocadan gelir ikimunati olayları ondanAcun da hacklenseAcun'a da inanasım gelmiyor. Hack grubu da diyor tv8 sabaha kadar normal yayınmış diye
Atalayı birinci yaptı ya ondanAcun cemaatten değil o adnan hocadan gelir ikimunati olayları ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?