Ata Demirer'den Albüm Sürprizi!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
Eyvah Eyvah 3 filmiyle gişede çok iyi sonuçlar elde eden ve oyunculuğu kadar sesiyle de dikkat çeken Ata Demirer'den hayranlarına sürpriz var.

Sevilen oyuncu bilindiği üzere son olarak ''Ayselim'' albümünde Sitem isimli şarkıyı söylemiş ve büyük beğeni toplamıştı. Albümde Türk Sanat Müziği okuyacak olan Ata Demirer, önceki gün de stüdyoda şarkıları okumaya başladı.

Demet Akbağ'ın eşi olan Zafet Çika ise Demirer'e destek vermek için stüdyoya gitti ve çektiği fotoğrafı da instagram'da paylaştı ve altına da 'albümün babası geliyor' yazısını yazdı.

thumbnail_1395914429.jpg

Ses iyide neden yapıyor.Saçma buldum.:(Umarım Oyunculuktan sıkılımamıştır.

Ses iyide neden yapıyor.Saçma buldum.:(Umarım Oyunculuktan sıkılımamıştır.
Müziği seviyor adam. Katıldığı programları falan da izliyorsan görüyorsundur her programda illa müzikle ilgili atraksiyona girer. :):) "Sitem" yorumu da epey olumlu eleştiriler aldı.

Bu arada daha önce de bir komedi albümü yapmıştı o da iyiydi. :D bkz: Kontör At Sevgilim :D

Müziği seviyor adam. Katıldığı programları falan da izliyorsan görüyorsundur her programda illa müzikle ilgili atraksiyona girer. :):) "Sitem" yorumu da epey olumlu eleştiriler aldı.

Bu arada daha önce de bir komedi albümü yapmıştı o da iyiydi. :D bkz: Kontör At Sevgilim :D
Avrupa Yakası'nın finalinde de bi şarkı seslendirmişti, hala telefonumda duruyor. :D Çok güzel. :bhr:

Alper Kul'un seside fena değil,Aynı tarzda söylüyorlar.
Eğlenceli aslında bakkal müziğide olsa ben seviyorum.:)