Asuman Krause'ye Bir Kez Daha Arjantin Yolları Gözüktü

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
2008 yılında Amerika'nın ABC televizyonunda yayın hayatına başlar başlamaz son 5 yılın en iyi giriş yapan programı unvanını kazanan 'Wipeout', bu sezon da Show TV ekranında...
Endamol Türkiye'nin yapımcılığını üstlendiği yarışmayı 4. sezonunda da Asuman Krause sunuyor.
YILAN GİBİ DERİ DEĞİŞTİRİYORUM
Dört yıldır Arjantin'de çekilen Show TV'nin 'Wipeout' yarışmasını sunan Asuman Krause, "Güneşe çıktığınız anda yanmaya başlıyorsunuz. 60 koruma faktörlü krem kullandım. O dahi işe yaramadı. Yılan gibi sürekli deri değiştiriyorum ama ben sıcağı severim" dedi.

wipeout_turkyunan.jpg

Wipeout 13 bolum olarak cekiliyor bildigim kadariyla ve cekimlerininde coktan bitmis olmasi gerek.

Bence tamamını çekmemişlerdir, program iyi reyting alınca çekimlere devam kararı alınmıştır. :)

Tamam ama format geregi yillardir 13 bolum cekiliyor. Ayrica Fear Factor baslayacak Kasim ayi gibi. Onun cekimleri icin gitmis olabilir. Bu arada Fear Factor yine Star'da mi olacak? Cunku Dogus Grubu Stari aldigindan beri yok Fear Factor.

Tamam ama format geregi yillardir 13 bolum cekiliyor. Ayrica Fear Factor baslayacak Kasim ayi gibi. Onun cekimleri icin gitmis olabilir. Bu arada Fear Factor yine Star'da mi olacak? Cunku Dogus Grubu Stari aldigindan beri yok Fear Factor.
Wipeout 3 , 13 bölüm yayınlanmadan kalktı :), muhtemelen kademeli olarak çekiyorlar programı...

Fear Factor uzun süredir yok zaten, Doğuş grubuyla ilgili değil, endemol "Fear Factor" yapmak istemiyor sanırım. Ama yapmaya karar verirlerse kanalı Star olur. :)

Wipeout 3 , 13 bölüm yayınlanmadan kalktı :), muhtemelen kademeli olarak çekiyorlar programı...

Fear Factor uzun süredir yok zaten, Doğuş grubuyla ilgili değil, endemol "Fear Factor" yapmak istemiyor sanırım. Ama yapmaya karar verirlerse kanalı Star olur. :)
Wipeout 3 Turkler ve Yunanlardi. Ayrica Nisanda basladi Temmuzda da bitti. 13 bolum yayinlandi. Her senede benim bildigim kadariyla oyle yapiyorlar. Fear Factor'u guzel sunamiyor Asuman. Acun cok iyi sunuyordu ama sanirim bekleneni vermemisti. Yinede Acun zamaninda 5-6 rating aliyordu.

Wipeout 3 Turkler ve Yunanlardi. Ayrica Nisanda basladi Temmuzda da bitti. 13 bolum yayinlandi. Her senede benim bildigim kadariyla oyle yapiyorlar. Fear Factor'u guzel sunamiyor Asuman. Acun cok iyi sunuyordu ama sanirim bekleneni vermemisti. Yinede Acun zamaninda 5-6 rating aliyordu.

Biliyorum Wipeout 3'ün Türkler-Yunanlar olduğunu, ben 13 bölüm yayınlanmadı diye hatırlıyorum. :)

Fear Factor devrini tamamladı bence...

Biliyorum Wipeout 3'ün Türkler-Yunanlar olduğunu, ben 13 bölüm yayınlanmadı diye hatırlıyorum. :)

Fear Factor devrini tamamladı bence...

En guzeli fear factor idi :) eğer başlasa güzel oranlar alır ve hangi kanalda olursa olsun en az %3,50 alır :D

Moderatörün son düzenlenenleri: