- Reaksiyon puanı
- 2,756
- Puanı
- 280
oyuncular: kenan imirzalıoğlu: aslan,necati şaşmaz: fuat,haluk bilginer: kamil,kerem bursin: kamilin adamı adnan,barış falay: ramiz,cansu dere: banu (aslan'ın karısı)
ASLAN ORTAĞIM
aslan ile fuat çok sıkı dostlardır ve ortaklardır ikiside mafya babası kamil'e
çalışıyorlardır ama kamil onlara oyun oynuyordur ikiside farkında değildir
fuat seneler önce ameliyat'ta doktorun hatası sonucu dilini kaybetmiştir
fuat o doktoru öldürüp senelerce ceza evinde kalmıştır yeniden konuşabilmesi
için yeniden ameliyat olması gerekmektedir bunu duyan kamil o parayı bir şart
ile vereceğini söyler fuatın kendisine çalışması ve ortağı aslan'ında çalışmasını
söyler fuat kabul eder aslan ise uzun yıllar yurt dışında yaşıyordur eşi banu ile ülkeye
yeniden dönmüştür döner dönmez ortağı fuat ile görüşür fuat konuşamadığı için hep
telefondan mesaj atarak anlaşır aslan ile aradan 10-15 gün geçer kamil adamı adnan'a
fuat ile aslanı aldırmasını söyler adnan fuat ile aslanı aldırır ve görüşme başlar
kamil: oo koçlar hoşgeldiniz hoşgeldiniz
kamil önce fuat sonra aslan ile tokalaştıktan sonra yerine geçer
aslan: buyrun kamil bey bizi çağırmışssınız ?
kamil:evet aslancığım evet canımı sıkan bir iş var sizden o işi halletmenizi isteyeceğim
aslan: şimdi merak ettim sizi dinliyoruz kamil bey
kamil: iş şu ramiz diye bir erif var tamam mı benim mekanlarma çökmüş kumarhanelerime dükkanlarıma adamlarıma sizden o adamı öldürmenizi istiyorum temiz iş olsun
aslan: bize adamla ilgili bilgileri verin fotoğrafını verin biz o işi hallederiz kamil bey
fuat'ta kafasını sallayarak evet der
kamil ramiz ile ilgili dosyayı aslan'a uzatır aslan biraz bakar planını oluşturmaya başlar
ve fuat'a verir aslan ve fuat kamilin yanından ayrılırlar hemen ramizin ilk mekanını basarlar
aslan: burası boş hiç hayra alamet değil tuzak olabilir derken hemen ateş etmeye başlar
ramizin adamları çatışma başlar ramizin adamlarının yarısı ölür birini ayağından vurur fuat
yanına gider yumruk atar ve bayıltır aslan yüzüne su atar adamı konuşturmaya başlar
adam konuşur başka bir mekana giderler o adamıda yanlarında götürürler yine boş çıkar
fuat adamın kafasına sıkar aslan ve fuat orda bir ipucu bulurlar ramizin iş yerini tespit
ederler ve baskına giderler yine çatışma çıkar adamların hepsini indirirler geriye ramiz
kalır onunda mermisi biter fuat kafa atar yere yığılır ramiz aslanda bir kaç yumruk attıktan
sonra ramizi konuşturmaya çalışır ancak ramiz konuşmaz fuat devreye girer ve ramiz
konuşur
ramiz: tamam konuşacağım konuşacağım ama sizi kim gönderdi buraya ve neden gönderdi ?
aslan: kamil kamil baba gönderdi mekanlarına adamlarına çökmüşssün
ramiz: yalan yalan söylüyor o beni kandırdığı gibi sizide kandırıyor
fuat tekme atar
aslan: düzgün konuş lan kamil baba hakkında ispatın varsa konuş
ramiz ayağa kalkar dolabında ki gizli kasadaki belgeleri çıkarır ve kamilin
onunla iş yapacağım deyip tek başına yaptığı bir sevkiyatın belgesini gösterir aslan ve fuat
şok olurlar ramizle işleri biter fuat ramizi öldürür ordan ayrılırlar bütün bu olanları duyan
kamil pılını pırtını toplayıp yurt dışına kaçmaya karar verir ancak işini garantilemek için
giderken aslan'ın karısı banu'yu kaçırıp daha sonra helikopterden atıp öldürerek canlarını
yakmaktır ancak başarılı olamaz fuat ile aslan kamilin sağ kolu adnanı yakalayıp
konuştururlar daha sonra fuat adnanın kafasına sıkar
aslan: ben geberteceğim kamili ben sen adamlarına sıkacaksın tamam mı fuat
fuat kafasını sallar ve helikopter kalkmadan yetişirler çatışma başlar bir iki derken hepsini
indirirler geriye kamil kalmıştır
kamil: yaklaşma yaklaşma gebertirim karını yoksa
aslan: at silahını lan şerefsiz eğer kılına zarar gelirse sağ çıkamazssın ki her türlü sağ çıkamayacaksın
kamil güler
kamil: ha ha ha ha hiç hayal kurma çocuk bu iş bugün burda bitecek
fuat arkadan dolanır bir yere saklanır havaya sıkar kamilde o tarafa ateş eder banu da o arada kamilin elinden kaçar
kamil banuya sıkacakkken aslan bütün şarjörü boşaltır ve öldürür kamili
aslan fuatında silahını alır ve ölmüş kamlin başına gelir bu arada helikopterdeki paralarıda bulur fuat
aslan: ee yolcudur abbas bağlasan durmaz şimdi cehennemde yan kamil efendi der ve fuatın silahındaki şarjörleride kamilin üstüne boşaltır
fuat paraları aslana götürür
fuat: (mesaj): ee bu paraları ne yapalım ortak ?
aslan(mesaj): ben ne yapacağımı biliyorum hadi gidelim
aslan,fuat ve banu ordan ayrılırlar
aradan 1 hafta geçer ve fuat ameliyat olup sesine kavuşur
fuat: sağol ortak sen olmasan sesime kavuşamazdım
aslan: birşey değil ortak
fuat: aslan ortağım der ve ortağı aslan'a sarılır
SON
Son düzenleme: