"Aslan Kral" Dizisinden İlk Görüntüler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
ATV'nin yeni dizisi "Aslan Kıral"ın çekimleri başladı. Ekip, yapımcı Ali Gündoğdu ve atv Genel Müdürü Adem Gürses'in de katılımıyla pasta keserek "Motor" dedi.

Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği, senaryosunu Kemal Kenan Ergen'in yazdığı, yönetmenliğini Derya Yaruç'un yaptığı dizi, "Aslan Kıral" adlı petshop dükkanını işleten Aslan Bey'in (Şafak Sezer); kayınvalidesi Asalet (Oya Başar), eşi Mehveş (Zeynep Yılmaz), baldızı Jülide (Evrim Akın) ve çocukları arasında geçen komik olayları konu alıyor.

GÜLMEYE HAZIR OLUN

Son olarak "Benim Annem Bir Melek" dizisinde, geliniyle anlaşamayan bir kayınvalideyi canlandıran Oya Başar, bu kez damadıyla anlaşamayan bir anneyi oynayacak. Yeni bir diziye başladıkları için çok heyecanlı olduklarını söyleyen Başar, "Çok iyi bir ekibimiz var. Henüz ilk günden kaynaştık. Ortaya keyifli bir iş çıkacak diye düşünüyorum. İzleyiciler doya doya gülmeye hazır olsun" dedi.

Birçok proje arasından bu diziyi; iyi bir yapım şirketi, iyi bir senaryo ve iyi bir kanal olduğu için kabul ettiğini söyleyen Başar, sürekli aynı tip rolleri canlandırmaktan rahatsızlık duymadığını ifade etti. Kayınpederinin vasiyeti üzerine; kayınvalidesi, eşi ve çocuklarıyla aynı evde yaşayan içgüveysi damat rolündeki Şafak Sezer de, karakterin, Kolpaçino filmlerinde canlandırdığı Peltek Özgür karakterine benzediğini söyledi. Deneyimli oyuncu, Oya Başar'la aynı projede yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sezer, "Yıllar evvel Ankara'da Oya Abla'nın tiyatrosunda yer gösteriyordum. O zamanlar tiyatro bölümünde okuyordum. Bizi yer gösterelim diye seçiyorlardı. 'Gereği Düşünüldü' adlı oyunu izlemeye gelenlere yer gösteriyordum. Şimdi onunla aynı dizide rol alıyorum. Hayal ettiğim şeyin gerçek olması bana çok büyük bir gurur veriyor" diye konuştu.

Aslan Kral Dizisi Çekimleri Başladı - Tv Aktüel Güncel Televizyon, TV Rehberi

Oya Başar ve Şafak Sezer gibi iki ünlü isim yer aldığından dolayı ilk bölümlerde iyi reyting alır ama sonrasında çok uzun ömürlü olacağını sanmıyorum ben...