legolas9900
Favori Üye
Futbolun kuralı, atamayana atarlar.konya 3 tane kaçırdı ikinci yarıda 3 tane yer
aynen öyle ama ben suçu bizim topçulara atıyorum zamanında çok fırsat teptiler bu satten sonra gs puan kaybetmezFutbolun kuralı, atamayana atarlar.
Eğri oturup doğru konuşmak lazım, fikstür Galatasaray'dan yana. Ama Akhisar geldi Fenerbahçe'yi evinde yendi, Beşiktaş lig sonuncusu Balıkesirspor'a 2 puan bıraktı. Yine de belli olmaz diye bir açık kapı bırakıyorum.aynen öyle ama ben suçu bizim topçulara atıyorum zamanında çok fırsat teptiler bu satten sonra gs puan kaybetmez
dediğin gibi gs fikstür avantajını ele geçirdi kritik mçları biiti zatenEğri oturup doğru konuşmak lazım, fikstür Galatasaray'dan yana. Ama Akhisar geldi Fenerbahçe'yi evinde yendi, Beşiktaş lig sonuncusu Balıkesirspor'a 2 puan bıraktı. Yine de belli olmaz diye bir açık kapı bırakıyorum.
Aga hakemlerimize laf yok. Geçen Juventus-Real maçını seyrrttin mine bçim hakem bunlar ne yaparsa yapsın melo ya kart yok
yok aga seyretmedimde bizdeki hakemler çok kötü hata olabilir bunlar resmen eyyam yapıyorlarAga hakemlerimize laf yok. Geçen Juventus-Real maçını seyrrttin mi
---Tapatalk---
Adam o kadar faul yaptı sayamadim anca maçın sonlarina doğru sarı yediyok aga seyretmedimde bizdeki hakemler çok kötü hata olabilir bunlar resmen eyyam yapıyorlar
Umut 2 tane atar bence.Abi sen Pektemek'e kazma demistin ben gol atar demistim. Umut'da kazma mi ? @sürgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?