Necip'in 100 tane hatasını sayarım sana. Yaptığı gereksiz penaltıları mı, gördüğü kırmızı kartları mı. Beşiktaş'ın çocuğu olduğu için torpilli. Yoksa hiçbir özelliği yok, bu futbolcular yüzünden öne geçtiğimiz maçları tutamıyoruz. Neden? Bu futbolcular pas özürlü 5 metre yanınaki adama pas atamıyor, çalım atamıyor, asist yok, gol yok. Ne var peki? sadece boş yere koşuyorlar.Dediğin doğru da ben Necip'i beğeniyorum, diğerlerini at çöpe Gökhan, Tolgay, Demba Ba, ve Atiba gününde olursa kazanabiliriz.
Geldi anti kotkafa.Insallah yenileceksiniz.
Çok hata yaptığı oluyor ama kritik kurtarışları da oluyor, bizde tecrübe yok Olcay yerine artık Kerim Frei oynamalı.Necip'in 100 tane hatasını sayarım sana. Yaptığı gereksiz penaltıları mı, gördüğü kırmızı kartları mı. Beşiktaş'ın çocuğu olduğu için torpilli. Yoksa hiçbir özelliği yok, bu futbolcular yüzünden öne geçtiğimiz maçları tutamıyoruz. Neden? Bu futbolcular pas özürlü 5 metre yanınaki adama pas atamıyor, çalım atmıyor, asist yok, gol yok. Ne var peki? sadece boş yere koşuyorlar.
Ilk macin acisini bu macta cikaracak Kasimpasa merak etme sen.Geldi anti kotkafa.
Sen yarınki hezimeti düşün şimdiden.
Yenicez inşallah seni o zaman görücem, çok ümitli değilim ama.Geldi anti kotkafa.
Sen yarınki hezimeti düşün şimdiden.
İlk maçı da hatırlarmış gözlerim yaşardı.Ilk macin acisini bu macta cikaracak Kasimpasa merak etme sen.
Ben Beşiktaş'ı tutuyorum ki yarın ama ümitli değilim sizden pek.Yenicez inşallah seni o zaman görücem, çok ümitli değilim ama.
Çok moralimiz bozuk, ama inşallah kazanacağız, bizi tutmana sevindim.İlk maçı da hatırlarmış gözlerim yaşardı.
Ben Beşiktaş'ı tutuyorum ki yarın ama ümitli değilim sizden pek.
Kerim Frei oynasa da fark etmez. Karşısında Gökhan Gönül oynayacak. Kerim Frei dediğin adam karşısındaki futbolcunun içinden geçmeye çalışıyor, çok bencil ne zaman adam geçilecek ne zaman pas verilecek daha futbolun temel kurallarını bilmiyor.Çok hata yaptığı oluyor ama kritik kurtarışları da oluyor, bizde tecrübe yok Olcay yerine artık Kerim Frei oynamalı.
Yazdıkların çok doğru da Fikretin birsürü yaptığı var stat yaptırıyo, takımı gençleştirdi, iyi transferler yaptı gelecek vaat eden, aklıma gelmiyor ama birsürü var.Kerim Frei oynasa da fark etmez. Karşısında Gökhan Gönül oynayacak. Kerim Frei dediğin adam karşısındaki futbolcunun içinden geçmeye çalışıyor, çok bencil ne zaman adam geçilecek ne zaman pas verilecek daha futbolun temel kurallarını bilmiyor.
Yalnız Fikret Orman'a helal olsun. Sizi alıştırmış küçük düşünmeye, hepinizin gözünde Beşiktaş takımı yıldız futbolculardan kurulu ve Şampiyon olacağınızı sanıyorsunuz.
Bizi bu iş bilmeyen başkanlar Yıldırım Demirören ve Fikret Orman batırdı. Ersan ve Mustafa Pektemek ile zamlı 4 yıllık sözleşmeye imza attı inanılır gibi değil. Yaptığı dtransfer hatalarının haddi hesabı yok.
Geçen yıl Galatasary'ın yedeği Danny'i aldılar derbi maçta penaltı yaptırdı Şampiyonlar Ligi'ne katılamadık 20 milyon euro gitti. Yalvardık alma diye, Fenerbahçe eskisi Uğur Boral ve Sezer Öztürk'leri aldı yalvardık alma diye.
Eneramo, Anadolu topçusu büyük takımda alma iş yapmaz dedik. Yine ben bilirim edasıya Fiko adamı ameliyat masasından kaldırıp sözleşme imzaladı.
Dentinho, Shakhtar Donetsk'te 6 ay oynamadı alma dedik, yine dinlemedi.
Niang'ın emelilik zamanı gelmiş Twitter'dan transfer etti.
Hilbert gibi Şampiyonlar Ligi'nde oynayan sağbeli 3 kuruş fazla para vereceğim diye bırakıp, bedava Gaziantep'e gönderdiğimiz Serdar'a bonservis vererek aldı. Serdar, geçen seozn Galatasary maçında ayağındaki topu kaptırarak yenilmemize seyirci oldu. Brugge maçında yapmış olduğu iki hatayla 2-1 yenilip turu Belçika'da kaybetmemize sebep olan kişi aynı zamanda.
2 senedir bir sağbek alamadılar. Linnes'i aldık dediler transferin son günü transfer yattı.
Ömer Şimanoğlu gibi geçen yıl ikinci yarılar oyuna girip bir çok maçın kaderini değiştirip bize 3 puan kazandıran adamı Eskişehir'e yollayıp bizi rakip takım oyuncularını da sakatlayan Mustafa'ya mahrum bıraktılar.
Geçen yıl ders oldu herhalde dedik artık bu devre arası transferde hata yapmazlar dedik. Nerde yine akıllanmamışlar. Defansa derleip toparlayacak Kabool gibi bir tane tecrübeli stoper alın dedik almadılar.
Sivok gibi Çek Milli takımın ve Türkiye'nin en stoperlerinin başında gelen adamı küstürdüler. 6 yıldır bizde oynuyor ayıptır günahtır br defa gece kulubüne gitmemiş beyefendi adama yapılan bu reva mı. Fiko yolları ayrıracağız dedi Blic'de ismini UEFA kadrosuna bildirmedi.
Yolları ayıracaksan senesonunda yine ayırda hiç olmasa sene sonuna kadar verim almaya bak. Burugge takının hava hakimiyetini biliyorsun. Necip ve Pedro ile 1.96'lık adamlarla nasıl baş edeceksin.
Yapılan hatalar saymakla bitmez, sayfalar yetmez.
Stad'ı loca ve kombine paralarıyla yaptırıyor borç 800 milyon liraya ulaştı.Yazdıkların çok doğru da Fikretin birsürü yaptığı var stat yaptırıyo, takımı gençleştirdi, iyi transferler yaptı gelecek vaat eden, aklıma gelmiyor ama birsürü var.
Demba Ba'yı ingilizler istiyor, Kerimi de isteyen var, Veliyide isteyen var.Stad'ı loca ve kombine paralarıyla yaptırıyor borç 800 milyon liraya ulaştı.
Bu zamana kadar yaptığı 20-30 tranferlere bak. Tek para edecek adam Gökhan Töre var. Demba Ba'yı da anca Katar'a satarsın.
Kerim'i kim istiyormuş. Alper Potuk'un çakması işte. Fiziği yok ayakta duramıyor bu adamla mı yeneceksin Fenerbahçe'yi. 20 yıldır ben alıştım sizde alışırsınız. Beşiktaş'ın zaten bu zamana kadar tek şampiyonluğunu görmedin mi?Demba Ba'yı ingilizler istiyor, Kerimi de isteyen var, Veliyide isteyen var.
2008 şampiyonluğunu gördüm.Kerim'i kim istiyormuş. Alper Potuk'un çakması işte. Fiziği yok ayakta duramıyor bu adamla mı yeneceksin Fenerbahçe'yi. 20 yıldır ben alıştım sizde alışırsınız. Beşiktaş'ın zaten bu zamana kadar tek şampiyonluğunu görmedin mi?
Tek şampiyonluk olarak onu kastetmiştim. Galatasaray'lılar Selçuk'u yeri gelince beğenmeyip eleştiriyor. Sen senede 1 golü geçemeyen Veli ve Necip'i savunuyorsun.Gördüm 2008 şampiyonluğunu.
Bastım kufuru
Helal çok iyi söyledin, Kasımpaşa 1-0 önde.Tek şampiyonluk olarak onu kastetmiştim. Galatasaray'lılar Selçuk'u yeri gelince beğenmeyip eleştiriyor. Sen senede 1 golü geçemeyen Veli ve Necip'i savunuyorsun.
Bunlar orta saha topçusu mu? Peki Bursaspor'da oynayan Ozan ne peki adam her maç gol atıyor.
Serdar sağbek mi? Hadi Gökhan Gönül'ü geçtik Bursaspor'lu Şener ne?Fiko onu 100 bin dolar yüzünden almadı.
Gökhan Töre'yi çıkar. Bursaspor'un orta sahası bizim takımdan iyi. Belluschi, Josue, Volkan ve Ozan bizimkilerden daha yetenekli futbolcular. Hani biz daha büyük futbolculardan kurulu takımdık.
Bizim takımın forması büyük sadece o oyuncular bizde olsa aynı puan sıralamasında yine olurduk.
Anlatmak istediğimde tam bu işte.
Adam gibi yetenekli futbolcu almadılar aldıkları, Tolgay,Gökhan,Demba Ba,Sosa ve Kerim Frei bizde defans yok sadece Franco var, tm.Anlatmak istediğimde tam bu işte.
Kendi evinde Fenerbahçe ve Galatasaray'a yenilirsin deplasmanda nasıl yeneceksin. Anca işte onların Anadolu takımlarına puan kaybedip belki biz öne geçip şampiyon olurmuyuz diye beklersin.
Yat kalk Galatasaray ve Fenerebahçe'nin puan kaybetmesi için dua et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?