Aslan'ın Dönüşü: 2-3

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
59,813
Puanı
1,060
thumbnail_1426964882.jpg

Süper Toto Süper Lig'in 25.haftasında Galatasaray, Kasımpaşa'ya konuk oldu. Aslan, ilk yarısında 2-0 geriye düştüğü maçı 3-2 kazanarak müthiş bir geri dönüşe imza attı ve Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesi maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Karşılıklı gol pozisyonlarıyla geçen maçta Kasımpaşa'nın golleri 17.dakikada Andre Castro ve 43.dakikada Tunay Torun'dan gelirken, Galatasaray'ın golleri 52.dakikada Selçuk, 55.dakikada Umut ve 65.dakikada Burak'tan geldi.

Bu sonuçla, Galatasaray puanını 55'e yükseltti ve şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürdü. Kasımpaşa ise 29 puanda kaldı.

Bir darbede Kamsımpaşa vurur Galatasaray'a şampiyonluk yolunda bu akşam :D

Bu kadroyla zor biraz Kasımpaşada kan değikliği oldu olum yansır takıma :D
Nesi varmış kadromuzun :D

Zorlu maç olacak ama derbi öncesi alınacak 3 puan büyük avantaj sağlayacak bize umarım puan kaybı yaşamayız geçen haftaki gibi.

İnşallah yenileceksiniz, Kasımpaşa kadrosu iyi, sizi yenecekler, yarın kazanıp inşallah puan farkı 5'e çıkacak.:D @Bully

Nesi varmış kadromuzun :D

Zorlu maç olacak ama derbi öncesi alınacak 3 puan büyük avantaj sağlayacak bize umarım puan kaybı yaşamayız geçen haftaki gibi.
Gol atıcak adamınız yok Umut'la olmaz bu işler Pitbulunuz yok ortasahanız dirençsiz olur. :D

Konuyu Beşiktaşlı antiler bastı @sürgünüm ve @Yakamoz-Asi de gelsin tam olsun. :)

Ne kadar olumlu şeyler düşünüyorsun sen öyle. :A Ama o dediklerinin olması çok zor. :D
Ömer ve beni anti olarakmı görüyorsun? :( Ben Galatasaray'ın farklı galip gelip liderliğe yükseleceğini düşünüyorum. Beşiktaş çünkü yarın Fenerbahçe'ye yenilecek.

Sizi bir yensinler, bizde moralsisiz ama inşallah kazanırız, bütün oyuncularımızın iyi oynaması lazım, inşallah şans bizim yanımızda olur.:)

Gol atıcak adamınız yok Umut'la olmaz bu işler Pitbulunuz yok ortasahanız dirençsiz olur. :D
Umut'u ben de beğenmiyorum da işte katlanıyoruz mecburen Burak'ın yokluğunda. :( Hamit Melo'nun yokluğunda gayet iyi oynuyor ama bir Melo değil tabii.

Ömer ve beni anti olarakmı görüyorsun? :( Ben Galatasaray'ın farklı galip gelip liderliğe yükseleceğini düşünüyorum. Beşiktaş çünkü yarın Fenerbahçe'ye yenilecek.
Takılıyorum sadece. :A

Derbiyi Beşiktaş alsın, alamazsa da berabere bitsin, yeter ki Fener kazanmasın. :)

Yarın Fener'i yenersek süper olurda bu kadro derbi kazanamadı hala :T:

Takılıyorum sadece. :A

Derbiyi Beşiktaş alsın, alamazsa da berabere bitsin, yeter ki Fener kazanmasın. :)
Beşiktaş derbi maç KAZANAMAZ. Derbi kazanacak büyük futbolcu yok bizde.

Olcay, Necip, Veli, Mustafa, Ersan ve Serdar bu isimler ile derbi kazanacağız diyen adama gülerler.

Fikret Orman'ın ucuz futbolcuları işte. Anca PTT 1. ligde oynarlar. :)

Beşiktaş derbi maç KAZANAMAZ. Derbi kazanacak büyük futbolcu yok bizde.

Olcay, Necip, Veli, Mustafa, Ersan ve Serdar bu isimler ile derbi kazanacağız diyen adama gülerler.

Fikret Orman'ın ucuz futbolcuları işte. Anca PTT 1. ligde oynarlar. :)
Dediğin doğru da ben Necip'i beğeniyorum, diğerlerini at çöpe Gökhan, Tolgay, Demba Ba, ve Atiba gününde olursa kazanabiliriz.:)