Asla Vazgeçmem'in Final Saati Değişti!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061
Aserat yeni bir haber konusu açtı

Asla Vazgeçmem'in Final Saati Değişti!

Show TV'nin sevilen dizisi Asla Vazgeçmem'in final saati değişti.

Başrollerini Tolgahan Sayışman, Amine Gülşe, Şafak Pekdemir, Ayşegül Günay, Tugay Mercan, Yonca Cevher, Taner Rumeli, Gözde Mutluer ve Ümit Yesin gibi isimlerin paylaştığı; yapımcılığını ise Gold Film'in üstlendiği yapımın merakla beklenen son bölümü 'Güldür Güldür Show' tekrarının ardından özetsiz olarak 22.00'de ekrana gelecek.

Asla Vazgeçmem, final bölümüyle Perşembe 22.00'de Show TV'de!
Orijinal formatta oku

Nednse diziler bitecegi zaman hor.gorulup atiliyor hayat sevince guzelin bile kac bolumdur tv de tekrari donmuyor bu sadece bir ornek bunun gibi cok dizi var saygisizlik yapilan

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yani yayınlanmış olmak için yayınlanacak, az da olsa izlemişliğim vardı Show da şımardı sanırım İçerde'den sonra. :S

Sanki elinde çok proje varda pt2'ye atıyor 2 yıldır ekmek yediği diziyi. Bir Star, Fox olamaz bu kanal.

Sanki elinde çok proje varda pt2'ye atıyor 2 yıldır ekmek yediği diziyi. Bir Star, Fox olamaz bu kanal.
Kanal D de diyecektin galiba?

Finalinin de eski saatinde yayınlanması lazımdı. 2 sezondur perşembe günlerinin en çok izlenen dizilerinden birisi sonuçta.

Finalinin de eski saatinde yayınlanması lazımdı. 2 sezondur perşembe günlerinin en çok izlenen dizilerinden birisi sonuçta.

Demeyecektim.
Kanal Dye kimse güvenmiyor boş bi kanal oldu

Demeyecektim.
Kanal Dye kimse güvenmiyor boş bi kanal oldu
resmen saygısızlık pis @mrt-06 .ss

Siz önce kendi kanalınıza bakın yorum yapmadan önce! Yanlış görmüyorsunuz dizinin finali 24.08'de başlayıp 02.00'da bitmiş!

65 INADINA YASAMAK KANAL D 24:08:15 25:54:39 1,33 8,84

Ben böyle karar verdim sonuçta 22 geç bir saat değil.

Kanal D dizisi işte.