Asla Vazgeçmem Ne Zaman Final Yapacak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,858
Puanı
1,060
Asla Vazgeçmem Ne Zaman Final Yapacak?

Asla%20Vazgecmem%2032_%20bolumde%20neler%20olacak%20Asla%20Vazgecmem%2032_%20bolum%20fragmanini%20izle1.jpg

Show TV ekranlarının sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Asla Vazgeçmem'in final tarihi belli oldu!​

Yapımcılığını Gold Film - Faruk Turgut'un üstlendiği, başrollerinde Tolgahan Şayışman, Amine Gülşe, Şafak Pakdemir, Ayşegül Günay gibi isimlerin yer aldığı, senaryosunu Melis Civelek ve Sırma Yanık'ın üstlendiği Asla Vazgeçmem hikayesini bu sezon sonunda tamamladığı için belirlenen 57. bölümüyle final yaparak ekranlara veda edecek. Bu hafta 45. bölümüyle yayınlanacak dizi sezon sonunda 30 Haziran Perşembe günü 57. bölümüyle final yapacak.​

Yapımcı Faruk Turgut'un açıklaması;​

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Twitter'ı en aktif kullananan yapımcı. :F @xemrexxx

Bir sezon daha uzayamazdı zaten, bu sistemde 57 bölüme ulaşmak büyük başarı. Tüm ekibin emeğine sağlık. :)

Hayret ben uzar diyordum, tadında bitecek olması çok iyi olmuş. Tüm ekibin emeğine sağlık, güzel bir iş oldu. :)

Lastik gibi uzayıp erken final olmasındansa planlı bitirilmesi çok daha iyi :)

Tadında bitecek olması iyi olmuş bence de. :) Demek ki konu kalmamış yoksa Gold Film her türlü uzatırdı. :F

Tüm ekibin emeğine sağlık. :)

Hayret, ben bir 1 reytinge düşene kadar devam edeceğini düşünüyordum; gerçekten sürpriz oldu. :)

Tadında bitecek olması iyi olmuş bence de. :) Demek ki konu kalmamış yoksa Gold Film her türlü uzatırdı. :F

Tüm ekibin emeğine sağlık. :)
Gold aynısını güzel köylü içinde yapmıştı :)

Konu kalmayınca tadında bitiriyorlar :)

hayirli olsun daha 13 bolumleri var yeni sezondada tolgahana show tv dizi yaptirir bu kesin

tolgahan sayışman 2 kadın arasında kalan erkek rolünü oynamayı bıraksın kendini geliştirsin biraz

Forum İstatistikleri

Konular
176,634
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy