Aslında Özgürsün - Tanıtım Fragmanı | Gain - Yeni Dizi

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,618
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1646761624399.png

Duygu Asena'nın aynı adlı kitabından uyarlanan 'Aslında Özgürsün'ün tanıtım fragmanı yayınlandı.

Yapımcılığını WitchCraft Film'in, yönetmenliği ve senaristliğini Ali Kemal Güven'in üstlendiği dizinin başrollerini Deniz Çakır, Bade İşçil, Alican Yücesoy, Burak Yamantürk ve Nükhet Duru paylaşıyor.

Aslında Özgürsün, çok yakında Gain'de!

Bu işten umutluyum ama kıyafet markası reklamı gibi olmuş o yüzden asıl fragmanı bekleyelim. :A

Kadınlara özel show porgramı gibi:A Beğendim tanıtımı da dizi/film olarak saçma geldi tanıtım.

Farklı bir teaser olmuş, ilgi çekiyor kesinlikle. Asıl tanıtımı bekliyorum, izleyeceğim bir iş olacak. :Z

• Harika
Reactions: Angelica
Yeni tanıtım yayında!

Farklı bir teaser olmuş, ilgi çekiyor kesinlikle. Asıl tanıtımı bekliyorum, izleyeceğim bir iş olacak. :Z
Deniz-Bade ikilisi için bakılır. :Z
Asıl tanıtım gelsin bakalım nasıl olacak :D
Kadınlara özel show porgramı gibi:A Beğendim tanıtımı da dizi/film olarak saçma geldi tanıtım.

Fragmandan ziyade müzik klibi olmuş keşke daha çok diyalog duyabilseydik. Yine de ilgi çekici bir dizi gibi göründüğüne yönelik fikrim baki. Deniz Çakır ve Bade İşçil de çok hoş duruyor başlasın izleyelim artık. :D

Evet keşke replik de duyabilseydik daha iyi olacaktı ama bekliyorum