Aslıhan Malbora 'Üç Kuruş'ta!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
72,736
Reaksiyon puanı
57,875
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
aslihan-malbora-kimdir_16_9_1539664025.jpg


Show TV'nin yeni dizisi 'Üç Kuruş'a sürprizi sim!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk'ün oturacağı, senaryosunu Damla Serim ile Murat Uyurkulak'ın kaleme aldığı; polis ve mafya çatışmasını anlatan dizinin hazırlık çalışmaları devam ediyor.

Yeni sezonda pazartesi akşamları yayınlanacak olan ve başrolünde Kartal karakteri ile Uraz Kaygılaroğlu'nun yer alacağı dizinin kadrosuna Kartal'ın kardeşi Leyla karakteri ile güzel oyuncu Aslıhan Malbora dahil oldu.

Polis Efe için Ekin Koç'un, Kartal'ın partneri Bahar için Hazal Subaşı'yla görüşmelerin sürdüğü dizide Kartal'ın çingene mahallesindeki halası Neriman'a hayat vermesi için Nursel Köse ile de görüşmeler devam ediyor.

Üç Kuruş, yakında Show TV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş
 
Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Angelica
Nursel Köse umarım kabul etmez, izleyeceğim bir dizide olmasını çok isterim. Kabul ederse de sadece onun sahnelerine göz atarım, Keriman gibi ikonik bir karakter olabilir çingene mahallesinde. :A
 
  • Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Uyduruk köy komedilerinden sonra düzgün bir işe girebilmiş. :A Nursel Köse de güzel olur zaten Ay Yapım'ın yine iyi bir kadro kuracağı kesin. :A
 
Ekin Koç ve Hazal Subaşı da büyük ihtimalle kabul eder. Kadrosu da az çok belli oldu. Güzel bir iş olacak gibi duruyor, ilk bölümüne bakar ve sonrasında da devam ederim gibi internetten.