Orada da mükemmel bir karakteri canlandırdı ve çok da güzel üstesinden gelmişti. Mukaddes gibi bir kadını nasıl almıştı hala hayret ederim.Fatmagül'ün Suçu Ne'deki Rahmi karakteri gibi saf mı olacak acaba öyle bakıyor yine.
Orada da mükemmel bir karakteri canlandırdı ve çok da güzel üstesinden gelmişti. Mukaddes gibi bir kadını nasıl almıştı hala hayret ederim.Fatmagül'ün Suçu Ne'deki Rahmi karakteri gibi saf mı olacak acaba öyle bakıyor yine.
Yoo değil ama neyse yine aynı muhabete başlamak istemiyorum.Zaten öyle.Aksi düşünülemez.
Neyse yine çatladın ve ben de yine hop diye çarptım gerçeği.
Sen izlemiyor muydun diziyi?Çok iyi. Youtubedan sahnelerine bakarım.
Bir de yeni dizileri izlesem mi diyordum anla artık Kırmızı Oda'dan başka yol yok sana.Çıldırıyorum şuan, tam da şu sıralar UTC'yi tekrar izlerken bu haberi duyduğuma çok sevindim.Merakla bekliyorum.Çok özletti kendisini...
Kararımı hala vermiş değilim. .ssBir de yeni dizileri izlesem mi diyordum anla artık Kırmızı Oda'dan başka yol yok sana.
Saçmalama be Merve Aksak ekranlara dönmüşken kaçırmak hainlik olur.Kararımı hala vermiş değilim. .ss
Orijinal Merve Aksak'ı izliyorum her gün o bana yeter.Saçmalama be Merve Aksak ekranlara dönmüşken kaçırmak hainlik olur.
Son sahnede gösterdiler sadece, herkes özlediği için girmiştir.Sahnesi pek var mıydı bilmiyorum ama TT listesinde şuan kendisi.
Ağzının suyunu sil!!!Tam tahmin ettiğim gibi en sonda çıktı ama resmen son 3-4 dakikada göründü.Diğer bölümde bol bol görürüz zaten ama şu kısacık sahnede bile harikaydı Aslıhan.
Oyunculuğu övülmeyecek gibi değil.Ağzının suyunu sil!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?