Aslıhan Gürbüz 'Ufak Tefek Cinayetler'e Geri Dönecek mi?

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,556
Puanı
1,061

Star TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler, 4 haftadır Aslıhan Gürbüz olmadan ekranlara geliyor.

Gürbüz'ün bel fıtığı ameliyatı geçirmesi nedeniyle Merve yurt dışına çıkmış gibi gösterilmiş, oyuncunun bir bölümde sesiyle yer almasına ve Merve'nin 'yakında dönüyorum' demesine rağmen son bölümde kıta değiştirdiğinden bahsedilmesiyle izleyicilerin aklında soru işaretleri oluşturmuştu.

Öte yandan Gürbüz'ün menajeri, konuyla ilgili yaptığı açıklamada istirahatine devam eden oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğunu, ancak ne zaman diziye döneceğinin iyileşme sürecine bağlı olduğunu belirtti.

Ufak Tefek Cinayetler, yeni bölümleriyle her Salı 20.00'de Star'da!

Dizi Aslıhan dönene Ka bitecek gibi arzu da pert oldu

Arzu ölünce bile yükselmedi umutlar tükenir
ama aydirik yapım 52 ye Ka sürdürür
Bölüm sonunda öldü etkilerini bu hafta görürüz. Arzu'nun cenazesine tüm fragmanı ayırmak varken sadece 5 saniye yer verdikleri için emin konuşamıyorum ama neyse.

Dönene kadar dizi bitmese bari

Çok yazık oldu be, Merve'yi bi daha oynamayacak olma ihtimali üzüyor beni

Yatakta yatarken filan sahne çekseler bari.
@sokak sanati @Çiğdem- @kerem
Oktayda ameliyat yüzünden çekimlere ara verdi ama hazır hastaneye yatırmışkan dizide de vuruldu gösterilip hastane yatağından konuşturduk 1-2 sahnede
@serhatt @sokak sanati @xemrexxx @kerem

Yarınkı bölümde de koltuk deynekleriyle birlikte oturduğu yerden 1-2 sahne çekecez sizde akıllı olsaydınız adam tedavisini yaparkan aynı anda diziyide aradan çı akrıyor

Bir uğursuzluk var bizde bilmiyorum
Bir kurşun döktürmek lazım

evet ya keşke öyle yapsaydı bizim yönetmen

Ben Aslıhanın yerinde olsam dönmem Ocağa kadar bahane uydururum çünkü ocaktan itibaren dizi olmayacak
Zaten bir bölümde sesiyle vardı ama sonradan o da gitti. En azından o bölümdeki gibi devam edilse daha iyi olur ama bilmeden de konuşmamak lazım belki başka durumlar vardır.

Merve dönünce dizi biter ancak. Çok heveslenmeyin yani