Aslıhan Gürbüz de 'Kırmızı Oda'ya Veda Ediyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,555
Puanı
1,061
6001b5a5adcdeb2090681904.jpg

TV8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda'da bir veda daha yaşanıyor.

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, başrollerini Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç ve Gülçin Kültür Şahin'in paylaştığı yapımın bu akşamki bölümünde Pınar Deniz'in yanı sıra, 17. bölümde Kumru karakteriyle dahil olan ve hikayesiyle kısa sürede büyük ilgi toplayan Aslıhan Gürbüz'ü de son kez izleyeceğiz.

Kırmızı Oda'da toplam 13 bölüm rol alan Gürbüz, böylece dizinin en uzun süreli konuk oyuncusu unvanını da (12 bölüm oynayan Melisa Sözen'i geçerek) elde etmiş oldu.

Kırmızı Oda, yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de TV8'de!

Oyuncunun veda paylaşımı:
screenshot_20210319_175846-jpg.100615

• Beğendim
Reactions: Gerekli24 and Dosi
Vay be 3 ay ekranlarda oldu demek ki. Baya uzun süre cidden.
Başka projelerde görürüz umarım :bhr:

• Beğendim
Reactions: NES and Aserat
Aslında bir hafta daha kalabilir diye düşünmüştüm ama demek ki hem annesiyle hesaplaşması hem de Fahri meselesi aynı bölümde olacak. :( Neyse 13 bölüm az buz değil o yüzden fazla üzülmeyeceğim. :A

Dizi başlamadan önce konuk olacak deseler (kolay kolay setlere dönmezdi çünkü) pek inanmazdım ama iyi ki böyle bir mucize oldu ve iyi ki gelip böyle anlamlı bir hikayeye hayat verdi. Binnur Kaya'yla karşı karşıya izlemek de ayrıca harikaydı. Umarım bu ara uzamaz ve yakında yeni bir projede keyifle izlemeye devam ederiz. :bhr:

Instagram'dan bu akşam bir değil iki tane duygusal şarkılı veda paylaşımı yapmaya hazırlanan Binnur Kaya mood :A

Yeni konuklar ve yeni bir dönem başlıyor demek ki dizide. İyi katılımlar yaparsa bu süreci düşmeden atlatır.

Diziyi izlerken mutlaka denk geldiğim bir karakterdi ve Meliha ve Selvi'den sonra beni en çok çeken hikayeydi Kumru'nun hikayesi. Yolu açık olsun.

Yorum yapmayacak mısın kendisini en az iki yıl daha ekranda göremeyiz bu gidişle. :( Bu 13 haftalık özel fırsatı göz göre göre kaçırdığın için üzgünsündür belki. :A @kerem

• İlginç
Reactions: kerem
Veda yazısı çok güzel olmuş ama 13 bölümlük konuk mu olur be. :A Kırmızı Oda'nın maalesef bazı hikayeleri çok uzattığı ortada. :A

İnşallah dijitalde çok güzel bir işle izleriz Aslıhan'ı. :Z Diğer karakterleri gibi Kumru'yu da çok güzel canlandırdı. :bhr:

Veda yazısı çok güzel olmuş ama 13 bölümlük konuk mu olur be. :A Kırmızı Oda'nın maalesef bazı hikayeleri çok uzattığı ortada. :A

İnşallah dijitalde çok güzel bir işle izleriz Aslıhan'ı. :Z Diğer karakterleri gibi Kumru'yu da çok güzel canlandırdı. :bhr:
Böyle derin travmalara yol açan olaylar 4-5 bölümde kapanamayacağına göre 13 bölümlük konuk olur. :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Gizmen and Özgür
Böyle derin travmalara yol açan olaylar 4-5 bölümde kapanamayacağına göre 13 bölümlük konuk olur. :A
4-5 bölümde kapansın demiyorum zaten. Ama bak Erkan Petekkaya'ya 5 bölümlüğüne girmiş rolü uzamış. :A Eminim birçoğu daha kısa süreli olarak başlayıp uzamıştır. :A

4-5 bölümde kapansın demiyorum zaten. Ama bak Erkan Petekkaya'ya 5 bölümlüğüne girmiş rolü uzamış. :A Eminim birçoğu daha kısa süreli olarak başlayıp uzamıştır. :A
İzleyici seviyorsa yapacak bir şey yok mesela şimdi herkes Sadi uzun süre kalsın istiyor. :A Bu isteğe kulak tıkamak büyük basiretsizlik olur. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
UTC'den sonra Ayvalık'a taşındı 2 sene ara verdi ta ki Kırmızı Oda gelene kadar. :A Sonraki teklifler için de seçici davranır ve dönmek için acele etmez bence. :A
Doğaya yakın olmak istemiş, keşke başrol olabileceği başka bir projeyle geri dönseydi. Heba oldu bu dizide. İzleyemedik. :(

Doğaya yakın olmak istemiş, keşke başrol olabileceği başka bir projeyle geri dönseydi. Heba oldu bu dizide. İzleyemedik. :(
Yoo aksine 13 bölüm boyunca çok anlamlı ve güzel mesajlar veren bir hikayede güzel bir ekiple birlikte çalıştı gayet kazançlı bir deneyim oldu yani. :Z Sadece önyargın nedeniyle izleme fırsatını kaçırdın. :A

Yoo aksine 13 bölüm boyunca çok anlamlı ve güzel mesajlar veren bir hikayede güzel bir ekiple birlikte çalıştı gayet kazançlı bir deneyim oldu yani. :Z Sadece önyargın nedeniyle izleme fırsatını kaçırdın. :A
Diziye adapte olamadım çünkü. Zaten hassas bir insanım aşırı trajediye gelemiyorum. :A

Sağlık olsun, umarım en kısa sürede ekranlara geri döner...

Diziye adapte olamadım çünkü. Zaten hassas bir insanım aşırı trajediye gelemiyorum. :A

Sağlık olsun, umarım en kısa sürede ekranlara geri döner...
Özellikle son iki bölümde hikayesinin trajediyle alakası yoktu hep olumlu gelişmeler yaşandı. :A Ama nereden bileceksin sen. :A