Askerimiz Deniz'in Forumdaki 6. Yılı ♡♡♡♡♡♡

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sildim mesajımı ama alıntı yapmışsın

Demek istediğim, burasıda reel hayat gibi herşeyi barındırıyor.
Derslerini ihmal etme.
Forum bana güzel arkadaşlıklar kazandırdı oyüzdende yeri bende ayrıdır ve en çok takıldığım sayfadır burası

Tebrikler marul asker, hediye olarak usta birliğinden terhis olana kadar KÇ'nin bitmesini diliyorum

Malesef 6.yılında burada değil o yüzden kutlamıyoruz

Dadlum benim tebrikler nice nice 6 yıllara, geldiğinde sana tüm sahteliklerden arınmış bir forum armağan edeceğiz
@denizz19

Sana en iyi asker şarkısı hediyesi bu olur sanırım @denizz19

Tuba hanımı hediye ediyorum sana

Burası diğer forum ve ortamlara benzemez bunu sende anlayacaksın etkinlikler yaparız yarışmalar yaparız 40-50 kişi bukadar aktif üyelerle başka forum yok diğer yerlerde 3-4 yönetici yazıyor sadece

Sana şunu diyebilirim buraya bağlanıp üyelere güvenmekten korkma burası benim 2.evim oldu aile ortamı 4 yıldır bir sürü şey paylaştık arkdslarla ve terapi gibi burası reel sıkıntılarını rahatlıkla burada atabilirsin zaten 1 yıl sonra sende daha farkına varırsın

Son düzenleme:
@denizz19
Bonişim marul kafam bana gülmenin ne kadar önemli olduğunu kendimi her zaman değerli hissettiren candostum canarkadaşım canyoldaşım forumdaki 6.yılın kutlu olsun şuan itibariyle usta birliğindesin seni çok ama çok seviyorum seni ve ordaki tüm arkadaşlarını önce ALLAH a sonra tüm komutanlarınıza emanet ediyorum hayırlısı ile sağ salim gel inşallah

Hediyelerim
sen hayvanları çok seversin böyle birşey hediye edeyim dedim

değerlin Sıla

vee tatlı belam dediğin vadikızında hep kal ölene kadar olurmu