Forumumuzun eğlenceli, neşeli, güzel kalpli ve forumda aktifliği çok olsada, az olsada en çok konuşulan ve şimdilerin emekli üyesi @denizz19 'un forumdaki 6. yılı.
Foruma 100.000 küsür mesajlarıyla damga vuran ve illerde yıldızı forum dışındada parlayacak zirvedeki isim olan karizmatik askerimizi tebrik ediyoruz.
Hediye olarakta kendisine ilk tanıştığımız zamanlarda yazmış olduğum şu mesajı hediye edip düşüncelerimin hala aynı olduğunu belirtmek isterim ve hala aynı hisleri hissettirdiği için kendisine teşekkürlerimi sunuyorum ♡ iyiki seni tanımışım sevgili arkadaşım.
Ve seninle paylaştığım ilk şarkı:
Foruma 100.000 küsür mesajlarıyla damga vuran ve illerde yıldızı forum dışındada parlayacak zirvedeki isim olan karizmatik askerimizi tebrik ediyoruz.
Hediye olarakta kendisine ilk tanıştığımız zamanlarda yazmış olduğum şu mesajı hediye edip düşüncelerimin hala aynı olduğunu belirtmek isterim ve hala aynı hisleri hissettirdiği için kendisine teşekkürlerimi sunuyorum ♡ iyiki seni tanımışım sevgili arkadaşım.
3 şubat 2017:
"Deniz benden güzel sözler duymak sana bağımlılık yaptığı için habire duymak istiyorsun bak şimdi programda bile söylüyorum sen delidolu, çocuksu ve güzel bir kalbe sahipsin.Kısa zamanda forumda vazgeçemeyeceğim arkadaşlarımdan biri oldun. Daha seninle muhabetti ilerletmeden ortak yanlarımızın çok olduğunu hissetmiştim zaten. Enerjine hayranım yüzünden gülümseme hiç eksik olmaz umarım. Ha eksiklerin yokmu? var illaki (konuşmuştuk bir ara o mevzuyu) ama seni her halinlede seviyorum arkadaşım Bana değer verdiğini hissettirdiğin içinde çok ama çok teşekkür ederim(03/02/2017)."
"Deniz benden güzel sözler duymak sana bağımlılık yaptığı için habire duymak istiyorsun bak şimdi programda bile söylüyorum