destere Konu Sahibi Favori Üye Katılım 15 Ocak 2012 Mesajlar 67,697 Reaksiyon puanı 41,352 Puanı 1,059 2 Haziran 2012 #1 Miss Eurasia Güzellik Yarışmasına İsrail'i temsil eden 22 yaşındaki Sara Oks, yarışmadan sonra askere gideceğini söyledi.
Miss Eurasia Güzellik Yarışmasına İsrail'i temsil eden 22 yaşındaki Sara Oks, yarışmadan sonra askere gideceğini söyledi.
Nida ~ Favori Üye Katılım 14 Mart 2012 Mesajlar 74 Reaksiyon puanı 0 Puanı 107 2 Haziran 2012 #2 Resimler bu kadar fazla olmasaydı keşke. kapalısı yokmuydu bunun
xemrexxx Favori Üye Katılım 18 Mart 2012 Mesajlar 186,121 Reaksiyon puanı 143,274 Puanı 1,061 Konum İstanbul 2 Haziran 2012 #3 savaş çıksın israile saldıralım belki bu kızla savaşırız
destere Konu Sahibi Favori Üye Katılım 15 Ocak 2012 Mesajlar 67,697 Reaksiyon puanı 41,352 Puanı 1,059 2 Haziran 2012 #4 Nida ~' Alıntı: Resimler bu kadar fazla olmasaydı keşke. kapalısı yokmuydu bunun Genişletmek için tıkla ... kapalısı yoktu askere gideceği için hep antreman yapıyor biliyorsun antremanda paltoyla yapılmaz hafif açılmak lazım )))) - - - Ekleme - - - xemrexxx' Alıntı: savaş çıksın israile saldıralım belki bu kızla savaşırız Genişletmek için tıkla ... israille savaşmayalım sevişelim 😀d😀d
Nida ~' Alıntı: Resimler bu kadar fazla olmasaydı keşke. kapalısı yokmuydu bunun Genişletmek için tıkla ... kapalısı yoktu askere gideceği için hep antreman yapıyor biliyorsun antremanda paltoyla yapılmaz hafif açılmak lazım )))) - - - Ekleme - - - xemrexxx' Alıntı: savaş çıksın israile saldıralım belki bu kızla savaşırız Genişletmek için tıkla ... israille savaşmayalım sevişelim 😀d😀d
Nida ~ Favori Üye Katılım 14 Mart 2012 Mesajlar 74 Reaksiyon puanı 0 Puanı 107 2 Haziran 2012 #5 destere' Alıntı: kapalısı yoktu askere gideceği için hep antreman yapıyor biliyorsun antremanda paltoyla yapılmaz hafif açılmak lazım )))) - - - Ekleme - - - israille savaşmayalım sevişelim 😀d😀d Genişletmek için tıkla ... Erkek beynii iştee. ben kız olarak utandım bakmaya resmen ya ayıp ayıp
destere' Alıntı: kapalısı yoktu askere gideceği için hep antreman yapıyor biliyorsun antremanda paltoyla yapılmaz hafif açılmak lazım )))) - - - Ekleme - - - israille savaşmayalım sevişelim 😀d😀d Genişletmek için tıkla ... Erkek beynii iştee. ben kız olarak utandım bakmaya resmen ya ayıp ayıp