Herkese tekrardan merhaba. Bugün üye olmuş halimle, sıcağı sıcağına ilk dizimin fragmanını sizlerle paylaşmak istiyorum. Öncelikle yeni olduğum için, kuralları okumaya çalışsam da, kurallara dair yanlışlarım olabilir. Uyarır, düzeltirseniz çok sevinirim. Bir de dipnot olarak şunu belirteyim ki bu ilk dizim olduğu için biraz herkesin sevebileceği bir iş olsun, toplum için sanat olsun dedim ve o yüzden bir uyarlama dizi projesine kalkıştım İlerleyen zamanlarda, sizlerle tanıştıkça, içerisinde bizlerin de bulunduğu senaryolar da yazarım umarım.
AŞK-I EZEL TANITIM
Eminim ki bir çoğunuz, Aşk-ı Memnu ve Ezel'i özlüyor ve izlediğiniz birçok dizide bu iki dizinin ruhunu arıyorsunuz. Aşk-ı Ezel tam da bu özleminizi gidermek için geliyor. Bu iki efsane dizinin karakterlerinin ve hikayelerinin iç içe geçmiş halini umarım seversiniz. Fragmanın linki aşağıdadır. Fragmanda bu dizlerin ruhunu yansıtmaları açısından karakterleri yazarken, oyuncuların gerçek adını yazdım. Şimdilik karakterler bu kadar ama yeni karakterler eklenebilir. Ha bir de videodaki çözünürlüğün biraz düşük olması bilgisayarımla alakalı bir sorunun sonucu ne yazık ki.
1.Bölüm çok yakında sizlerle.
Beklemede kalın
AŞK I EZEL FRAGMAN - YouTube
AŞK-I EZEL TANITIM
Eminim ki bir çoğunuz, Aşk-ı Memnu ve Ezel'i özlüyor ve izlediğiniz birçok dizide bu iki dizinin ruhunu arıyorsunuz. Aşk-ı Ezel tam da bu özleminizi gidermek için geliyor. Bu iki efsane dizinin karakterlerinin ve hikayelerinin iç içe geçmiş halini umarım seversiniz. Fragmanın linki aşağıdadır. Fragmanda bu dizlerin ruhunu yansıtmaları açısından karakterleri yazarken, oyuncuların gerçek adını yazdım. Şimdilik karakterler bu kadar ama yeni karakterler eklenebilir. Ha bir de videodaki çözünürlüğün biraz düşük olması bilgisayarımla alakalı bir sorunun sonucu ne yazık ki.
1.Bölüm çok yakında sizlerle.
Beklemede kalın
AŞK I EZEL FRAGMAN - YouTube