Aserat'tan Sezonun En İyileri | 1. Aserat TV Ödülleri - Part III (2014-2015)

Tercihlerinde bence eksikler var.

Çocuk oyuncuda Kocamın Ailesindeki Pelin karakterini canlandıran çocuk süper. Aday olmalıydı.
Yine Bana Artık Hicran De'de ki kız çok az görüntü ama adaylığı hakeden performans sergiledi.
Benim Adım Gültepe'deki kızı o kategoriye alman bence yanlış. Kız 25 yaşında.

Neyse. Senaryo olarak Benim Adım Gültepe'ninde hatalarla dolu olduğunu ve yetersiz olduğunu herkes düşünüyor sanmıştım ama sen adaylık vermişsin. Pek doğru bulmadım.. Medcezir bile olabilirdi orada ama Benim Adım Gültepe olamazdı.

Sırayla cevap vereyim:
1- Kocamın Ailesi'ne gıcık oluyorum, bu yüzden adaylık alamadı.

2- O aklıma gelmemişti, ama az göründüyse adaylık vermenin anlamı yok.

3- Bence yeterince genç ve umut vaat ediyor.

4- Benim Adım Gültepe ve Medcezir mi? Bu karşılaştırmaya yorum dahi yapmak istemiyorum.

Ayrıca Part 1 ve Part 2'ye de yorumlarını bekliyorum.

1. soruna verdiğin çözüm ile kaliteni görmüş olduk.
Bence o kız en nefret ettiğin dizide bile olsa adaylığı hakeder.

Evet az göründü ama Fragmanda yardırdı. Bence akıllardan çıkmamalıydı. Büyük eksik.

Kız yakında anne rollerini oynayacak. Ne genci yaa.
Bence büyük bir hata. Tez silinmeli oradan.

Orada mübalağa yaptım. Benim Adım Gültepe'den daha çok hakedenler vardı bence o kategoriyi.
Senaryonun ne kadar alakasız olduğunu söylerdim hep.

Bu arada ne iyi kanal konusunda doğru tercih yapmışsın.
Aferin.

1- Zaten 5 kişiyi aday etmeyi planlarken 7 oldu, daha fazla arttıramazdım.

2- O kız gerçekten çok yetenekliydi, ama boş bir yer olsaydı onu aday edebilirdim.

3- Lütfen abartmayalım, bence o kategoride yer almayı Beren'den daha fazla hak etti.

4- Benim Adım Gültepe'nin senaryosunu beğenmeyen totoş olsun.

5- Aslında ben de istemezdim, ama FOX sezon içinde diğerlerine göre daha az hata yaptığı için ödül ona gitti.

Beren ne alaka.
beren zaten star. Genç yetenek kısmından çıkalı çok oldu.

Sadece objektif bakışından dolayı 5'e olan cevabını tebrik ediyorum ve yorum yapmıyorum artık.

Bunada pek birşey diyemeyeceğim ama en iyi eğlence programı bence Beyaz Show olmalıydı.Ben o Okan Bayülgen'in sunumunu hiç beğenmiyordum.
Bence Beyaz kendini tekrarlıyor, bu yüzden ödül vermedim. Yorumun için teşekkürler.