Aserat'tan Sezonun En İyileri | 1. Aserat TV Ödülleri - Part I (2014-2015)

Poyraz Karayel ile Kara Ekmek gerçekten de çok başarılı işler. Fakat Kara Ekmek 2.sezonunda düşmez yani seyirci bırakmaz umarım AsÇet'i.

Ellerine sağlık bakalım @Aserat Bey. 😀

İkinci sezonu da kaliteli olursa izleyicinin kolay kolay bırakacağını düşünmüyorum. Teşekkürler bu arada.

Leyla timucin yardimci rol olarak geciyor her yerde

Konuyu görmeyenler varsa Up!

(En İyi Kadın Oyuncu dalında aday değişikliği yapıldı.)

Çok itiraz edilecek bir yanı yok tercihlerinin.
Güzel buldum ama daha farklı seçeneklerinde olabilirdi.

Asiye'ye adaylık tanınmışken O Hayat Benim dizisinden Efsun'ada adaylığın olması gibi.
Yine Fox dizilerinden Kocamın Ailesinden Ayşenil Şamlıoğlu güzel bir alternatif olabilirdi.
Yani yardımcı kadın daha sezona damga vurmuş dizilerden seçilebilirdi. 10 bölümlük diziler biraz yetersiz kalmış gibi.

İzlemediğim dizileri nasıl aday edeyim? FOX'un tüm dizi ve oyuncularını aday etmemi bekliyordun galiba, o yüzden hayal kırıklığına uğramış olmalısın.

İzlemediğim dizileri nasıl aday edeyim? FOX'un tüm dizi ve oyuncularını aday etmemi bekliyordun galiba, o yüzden hayal kırıklığına uğramış olmalısın.

Ne alaka. Ben gerçekleri haykırıyorum. Ayşenil Şamlıoğlu'da Ceren Moray'da efso oynuyor.

Efso olabilirler, ama ben izlemedikten sonra bir şey ifade etmiyor. Karagül'den Mesut Akusta'yı aday ettim, o sana yeter artık.

Tam bilgiye sahip olmadan veriğin adaylıkların kıymeti yok zaten.
O nedenle pek kaale almıyorum.