Aserat54 ile Forumun İçinden Başlıyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,762
Puanı
1,061
İlk dizisi Aşkın Alfabesi ile gönüllere taht kuran E Yapım'ın yeni işi Aserat54 ile Forumun İçinden'in başlayacağını tam 2 ay önce söylemiştik.

Programın ne zaman başlayacağı ve kimin konuk olacağı ise belli oldu. Forumun renkli, eğlenceli, (bir o kadar da çatlak) ve kendine has üyelerinden @Çiğdem-, Forumun İçinden'in ilk konuğu olacak. Başarılı üye ile yaptığımız sohbet, üyeleri oldukça eğlendirecek.

Aserat54 ile Forumun İçinden, Cuma günleri ekrana gelecek. Ama ilk bölüm yılbaşına özel olarak 31 Aralık Çarşamba 20.00'de yayınlanacak. Şimdiden yorumlarınızı ve başvurularınızı beklerim...

NOT: Formatın diğer sohbet programlarına benzememesi için kafa yoruyor ve yeni sorular bulmaya çalışıyorum. Eğer sizin de bir soru fikriniz varsa özel mesaj yoluyla yollayabilirsiniz...

Son düzenleme:
bu forumda bir ilk vllla tüm sohbet programalrında 3.konuk olmuştum ilk defa farklı bir hftaya konuk oluyorum hemde ilk hafta bu ilke herkes şahit olsun bence

Ne zaman bir programın konusuna baksam @Çiğdem- hep 3. bölüm konuğu oluyor da ondan.

Bakalım, hele bir program başlasın da belki bir gün konuk olurum.
Sonuçta çok da aktif olmadığın için üyeler seni tam olarak tanımıyor. Zaten Ocak sonuna kadar buradasın. Program ilgi görürse o zamana kadar konuk edebilirim...

Ben de "batuhankaralar ile Forumun İçinden"in yeni sezonunu başlatacaktım tesadüfün bu kadarı

Etiketlerin gelmedi sanırım copy paste yaptın diye 🙂

Hayırlı olsun ,format iyi bakalım ben her türlü konukluğu yaparım

Ben de "batuhankaralar ile Forumun İçinden"in yeni sezonunu başlatacaktım tesadüfün bu kadarı
hahaha sendede konuk bendim hahahhaha
Gerçekten de tesadüfün Everest'i olmuş. Herkes için hayırlısı diyelim...

Etiketlerin gelmedi sanırım copy paste yaptın diye 🙂

Hayırlı olsun ,format iyi bakalım ben her türlü konukluğu yaparım
Teşekkürler, format biraz farklı olsun diye uğraşıyorum. İlerleyen bölümlerde seni de seve seve konuk alırım...

merakla bekliyoruz
İlk bölüm konuğu iyiymiş merakla bekliyorum
Hayırlı olsun. Keyifli bir iş çıkar umarım.
Çok teşekkür ederim üçünüze de. Keyifli bir program olacak inşallah...