Aserat ile Forumun İçinden - 5. Bölüm / Konuk: RevaN

Puanınız?

  • 3

    Oy: 0 0.0%
  • 4

    Oy: 0 0.0%
  • 5

    Oy: 0 0.0%
  • 6

    Oy: 0 0.0%
  • 7

    Oy: 0 0.0%
  • 8

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,585
Reaksiyon puanı
62,903
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Istanbul-HD-Wallpaper.jpg


Aserat54 ile Forumun İçinden, 1 haftalık kısa bir aranın ardından yeniden sizlerle. Bu haftaki konuğumuz, başarılı üye @RevaN.

1- Öncelikle bize kendinden biraz bahseder misin?
19 yaşındayım, Azeriyim, Azerbaycan Tıp Üniversitesinin 4. sınıfında okuyorum. Okula 5 yaşım olur olmaz başladım, bu yüzden de üniversite sınavına 15 yaşında girdim, kazandıktan sonra ise 16 yaşıma bastım. :) Kendimden bahsetmem uzun sürer aslında. :)

2- Peki foruma nasıl üye oldun?
Küçük Sırlar'ın reytinglerini takip ederken bir de baktım üye olmuşum ve kopamıyorum. :)

3- Peki en çok beğendiğin ve beğenmediğin özelliğin hangisi?
En çok beğendiğim özelliğim, bir şeyi isteyince onun için çalışıp didinmem. Beğenmediğim özelliğim ise kararsızlığım. Çok kararsızım. En basit örneği de kendime gömlek alırken bile "acaba diğerini de mi alsaydım, o bundan daha mı iyiydi?" diye kafamda günlerce kurarım. En son telefon alırken yaşamıştım bu durumu. Bir de insanların beni yanlış anlamasından çok korkarım. :D

4- Bilindiği gibi forumdaki Azeri üyelerden birisin. Sence Azerbaycan'ı özel kılan şeyler nedir? Bize oralardan biraz bahsedebilir misin?
Her ülke gibi Azerbaycan'ı da özel kılan şeyler var. Türkiye'yi gezip gördüm ve baya farklarını gördüm iki ülkenin de. Evet, Türkiye bizden daha gelişmiş bir ülke, çoğu şey istediğim gibiydi, insanları sevecendi bizimkisi gibi. Zaten hepimiz Türküz. Ama gelişmiş olmak yanında birlikte insanları da daha da gözü açılmaya itiyor. Bizim halk daha muhafazakar geldi bana.


Azerbaycanı özel kılan çok şey var her ülke gibi. Mesela En büyük gölün Azerbaycan'da olması ve bu yüzden deniz denilmesi, petrolü, yemekleri daha neler neler. İnşallah siz de bir gün gelip Azerbaycan'ı gezersiniz. :)

5- Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a bir ziyarette bulundun. Peki ziyaretin nasıl geçti? İstanbul'u nasıl buldun? En çok ilgini çeken şey neydi?
Ziyaretim çok iyi geçti. Çok sevdim İstanbul'u, zor koptum kendisinden. :D Gerçekten müthiş bir şehir. Diğer ülkelerin hepsini gezmedim ama şimdiye kadar gezdiklerimin içinde en iyisiydi. İlgimi çeken dediğim gibi daha gelişmiş olması, gezecek bir sürü yer olması, yemekleri, insanın kafa dinlemesi için bir sürü mekanın olması. Vapur gezintisi bile insana huzur veriyor. Anlatılmaz yaşanır derler ya, aynen öyle. :)

6- Peki tarihteki ünlü bir kişilikle tanışma şansın olsaydı kimle tanışmak isterdin?
Tarihle pek alakam yok ama herhalde Heydər Əliyev ve Atatürk ile tanışmak isterdim. Biraz büyük istekler oldu ama... İkisi de nurlar içinde yatsın.

FORUMUN İÇİNDEN
7- Daha önce hiçbir foruma üye oldun mu?
Oldum ama mesaj sayım 15'i geçmemiştir. :)

8- Foruma neden üye oldun?
Küçük Sırlar'ın reytingini yorumlamak için. :D

9- Forumun bugünkü durumu ile ilgili neler düşünüyorsun?
Genel olarak yine vazgeçilmez. :D Ama çoğu üye gelip geçiyor. Eskiler özleniyor, yenilerle arkadaş olunuyor. Forum ben üye olduğum günden beri daha da gelişmiş şu an. :)

10- Forumda özellikle Star başta olmak üzere birçok kanal ve diziye yaptığın göndermelerin ile de tanınıyorsun. Bununla ilgili neler söylemek istersin?
Gönderme alanındır. Bana da bir sürü gönderme yapılıyor, ama almıyorum. Kısacası okumadan yırtıyorum ve ya siliyorum. Yarası olmayan kimse göndermelere kulak asmaz. Ben sadece ortaya gönderme yapıyorum ve bekliyorum, kim üzerine alınırsa demek ki, göndermenin asıl sahibi odur. :)

11- Forumda en çok sinir olduğun şeyler nedir?
Kanal fanı olarak anılmam. Forumda o kadar çok fan var ki, benim de ismim öyle anılınca sinir oluyorum. Herkese defalarca evet sempatim var dememe rağmen ismim fan olarak geçiyor. Açıkcası eskiden sinir oluyordum ama şu an hiç oralı olmuyorum. Ne kadar sinirlenirsen o kadar çok üzerine gelinir. :)

Bir de post kasma olayı. Çok konuşmak değil az ve öz konuşmak esastır. Söyleyeceğin herşeyi 1 mesajla ifade etmek varken her konuda her mesaja cevap verilmesi açıkcası hoş değil. Herkesin kendi düşüncesi varken düşünceye kabaca itiraz edenler var. Tamam itiraz hakkı olabilir ama saygı çerçevesinde. Aynı şekilde tartışma da olabilir. Bu tartışma sonucu çok mesaj da yazılabilir ama dolu mesajlar, boş değil.


Ayrıca geçen sene Acun izleyenlerin bu sene Star dizilerini izleyip, Acunu hiç yorumlamaması. :)

Bu arada sevdiği kanalda hemen yüksek reytingli dizi başlayınca onu izleyenlere de sinir olurum. Bana fan diyenler, Poyraz Karayel başka bir kanalda bu reytingle başlasaydı herkes sevdiği kanal diye izlerdi, hani reytingi yüksek ya. :) Keşke benim de bunları yapabilecek boş vaktim olsa. :)

12- Forumda en çok samimi bulduğun 3 kişi kim?
En nefret ettiğim soru desem? :D Ben 3 kişiyi nasıl seçerim. Hepsini aynı samimilikte buluyorum arkadaşlarımın. :D

Mesela @OzaN'ı samimi buluyorum ama mesafeli. @takas samimi. Aklından geçeni söylüyor, gizlemiyor. @xBUGRAx samimiydi, @Fks14 de aynı şekilde. @denizz19, @mrt-06, @yatutarsa, @Yakamoz-Asi, @sürgünüm, @Bully, @sokak sanati, @Billy Kane, @berkann ve çoğu kişi. :)

En nefret ettiğim soru dedim çünkü, arkadaş olduğum ve samimi bulduğum çok kişi var ve hepsini aklımda tutmam imkansız. Şimdi birinin ismini yazmasam, alınır diye çok korkuyorum. Lütfen ismini yazmadığım arkadaşlarım alınmasın. Herkes biliyor zaten az çok kimi samimi bulduğumu. :)

TV'YE DAİR
13- Şu aralar izlediğin diziler neler?
Paramparça ve 2-3 bölümdür izleyemesem de Medcezir.

14- Forumda Yalan Dünya hayranlığın ile de büyük dikkat çekiyorsun. Ama maalesef dizi 4. sezonuyla final dahi yapmadan son buldu, sence bunun nedeni neydi? Yalan Dünya, sana neler ifade ediyordu?
Nedenlerin altında neler yattığını bilemem ama 3 sene boyunca kanalı sırtlamış bir dizi, saat 23.15'te final yapmayı kesinlikle haketmiyordu, bunu herkes biliyor. En azından doğru dürüst bir final çekilebilirdi.

Yalan Dünya "bana göre" en akıllı komedi dizisiydi. Bu nedenle belli bir kesime hitap ediyordu. Çoğu kişi güldürmüyor falan dese de beni güldürüyordu. Üzerinde aylarca çalışılan komedi filmleri bile her sahnede güldürmüyorken, 1 haftada çekilen 120 dakikalık dizinin insana her sahnede kahkaha attırmasını bekleyemeyiz.

15- Yeni reyting sistemi ve denekler hakkında neler söylemek istersin?
Total dizilerinin A/B'de yüksek çıkmasını saçma buluyorum sadece.

16- Yayınlanadığı dizilerle en fazla dikkatini çeken TV kanalı hangisi?
Şu an Star TV.

ÇEREZLİK
17- Yalan Dünya'dan bir karakter olsaydım ........... olurdum, çünkü ................ .
Bence hiçbiri olmazdım, hepsi ayrı kaçık. :D Çok seviyorum ama hepsini. :D

18- FavoriForumum İtirafları'nın bu kadar başarılı olmasının en büyük nedeni ..................... .
Herkesin "Acaba benim hakkımda bir şey var mı?" diye merak etmesi. Herkes kavgaya meraklıdır. Ben de dahil. Bir tartışma varsa takip ederim hemen konuyu kim haklı, kim haksız diye. :)

SORU-CEVAP

19- Hangisi Yalan Dünya'ya konuk olan sanatçılardan biri değildir?
A) Şevval Sam
B) Kenan Doğulu
C) Murat Boz
D) Nil Karaibrahimgil
@RevaN: C şıkkı. :)

20- Hangisi Gülse Birsel'in senaristliğini üstlendiği Avrupa Yakası'nda rol almamıştır?
A) Ezgi Mola
B) Engin Günaydın
C) Binnur Kaya
D) Tolga Çevik
@RevaN: A şıkkı. :)

21- Sohbetimizi beğendin mi? Son olarak izleyicilerimize neler söylemek istersin?
Evet, çok beğendim. Kime meraklıysam o okur zaten, bu nedenle okuyanlara teşekkürler. :)


Aserat54 ile Forumun İçinden'in bu haftaki bölümünün de sonuna geldik. Programımıza Revan'ın en sevdiği şarkı olan "Hop De" ile veda ediyoruz. Kendisine içten cevapları için bir kez daha teşekkür ediyoruz. @Nisa'nın konuk olacağı yeni bölüm, 13 Şubat Cuma akşamı FavoriForumum'da olacak. Gelecek hafta görüşmek üzere... :)


 
Son düzenleme:

Angelica

Favori Üye
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,942
Reaksiyon puanı
57,093
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
çok beğendim çok güzel olmuş

revancım ben azerileri çok severim seninle tanışmak arkadaş
olmak isterim;)
 

Özgür

Süper Mod.
Katılım
28 Aralık 2011
Mesajlar
30,913
Reaksiyon puanı
28,119
Puanı
1,059
Güzel bir sohbet olmuş. RevaN'ı yakından tanımış olduk. İkinizin de ellerine sağlık.:)
 

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,585
Reaksiyon puanı
62,903
Puanı
1,061
Konum
İstanbul

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,585
Reaksiyon puanı
62,903
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Zevkle okudum çok iyi bir röportaj olmuş. :D
Beğendiğin için teşekkürler @yatutarsa, oy kullanmayı unutma lütfen. :)
 

ABAY_06

Favori Üye
Katılım
3 Eylül 2012
Mesajlar
23,491
Reaksiyon puanı
18,146
Puanı
1,060
Eline sağlık asaret güzel bir sohbet olmuş @RevaN burdada göndermelere devam etmişsin