Aserat ile Forumun İçinden - 3. Bölüm / Konuk: denizz19

Puanınız?

  • 3

    Oy: 0 0.0%
  • 4

    Oy: 0 0.0%
  • 5

    Oy: 0 0.0%
  • 6

    Oy: 0 0.0%
  • 7

    Oy: 0 0.0%
  • 8

    Oy: 3 20.0%
  • 9

    Oy: 3 20.0%
  • 10

    Oy: 9 60.0%

  • Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,580
Reaksiyon puanı
62,900
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
94425-1366x768-istanbul.jpg

@Çiğdem- ve @sokak sanati'nin konuk olduğu ilk 2 bölümü okumak için:
https://fav10.net/tags/aserat54 ile forumun içinden/

Aserat54 ile Forumun İçinden programından herkese merhaba. İlk 2 bölümüyle büyük ilgi gören yapımın bu haftaki konuğu sevilen üyelerden @denizz19.

TANIMA TURU
1- Öncelikle bize biraz kendinden bahseder misin?
Adım Deniz nickimden de anlaşılacağı üzere. Nick'imi alırken 19 yaşında olduğumdan böyle ergenik bir vaka olarak bu nick'i alsam da daha sonraları alıştım ve adeta benimle bütünleşti. Kırklareli Üniversitesi 4. sınıf Tarih Bölümü öğrencisiyim. İstanbul - Şişli'de ikamet ediyorum. Hayvanları çok seviyorum ve onlar için yapamayacağım şey yoktur. Şarkı söylemeyi ve şarkı sözü yazmayı çok seviyorum ki, müzik benim adeta ruhum gibidir zaten. Genel anlamda söyleyebileceklerim bunlar. :)

2- Peki foruma nasıl üye oldun?
Genelde bu konudan hep bahsetmişimdir. Zamanının en koyu Adını Feriha Koydum fanı olarak dizimin reytinglerini takip amacıyla izlemeye başlamıştım FavoriForumum'u. Daha sonra "Ben bu foruma neden dışardan bakıyorum, içerideki hayata benim de girmem gerek" deyip üye oldum. Üyelerin kendi aralarındaki sohbetleri oldukça hoş olduğundan bende bu arkadaş grubuna girmeyi istemiştim. Şimdi görüyorum da iyi ki girmişim. Bazen pişmanlıklar oluyor ama onları da sineye çekiyorum işte. :)

3- En beğendiğin ve beğenmediğin özelliklerin nedir?
En beğendiğim özelliğim, sanırım merhametli oluşum. Yardıma muhtaç bir canlı; bu insan olur, hayvan olur farketmez; dayanamam yardım ederim her şekilde. En beğenmediğim özelliğim ise biraz fazla dediğim dedik biri olmam sanıyorum. Fazla irdelerim her şeyi ve hep son sözü ben söyleyeyim isterim hiç sevmesem de bu özelliğimi. :)

4- Peki bu başarını neye borçlusun? Niye kısa zamanda bu kadar sevilmiş olabilirsin?
Forumda seviliyor muyum ben hiç sanmam. :D Şaka bir yana seviliyorsam samimiyetimden sevilirim genelde. Şakacıyımdır, pek kimseyi kırmayı sevmem, konuşurken seçerek konuşurum, bazı patavatsız cümlelerim olur ama arkadaşların kırılmayacağını bilirim. Yani ben kısa sürede sevilmişsem eğlenceli biri olmamdan, şarkı söyleyip foruma atmamdan ve anketlerimden sevilmişimdir. Beni herkes sever, ama ben herkesi sevmem. :A

5- Forumda Sıla hayranlığın ile de öne çıkıyorsun? Sıla ismi sana neler ifade ediyor?
Sıla benim için kelimelerle ifade edilemeyecek kadar derin aslında, ama ilk aklıma gelenleri söyleyecek olursam bir kere kendisi üreten bir isim. Kadın hem yazıyor, hem besteliyor, hem de o muhteşem sesiyle güzel bir müzik şöleni yaratıyor. Onun dışında diğer şarkıcılardan çok farklı, kendine has tarzı olsun, mimikleri olsun, samimiyeti olsun, çok saygıdeğer bir kişilik. Tabi kişisel tanımıyorum elbette, ama insan uzakta da olsa kendi kişiliğini belli eder. Hanım hanımcık biri, vücudunu para için açmayan biri bu da çok takdir ettiğim bir husus. Şimdilik yeter. Son söz kafa nereye siz oraya, Sıla nereye ben oraya. :D

6- Bunun yanı sıra yazıp söylediğin şarkılarla da dikkat çekiyorsun. Müzik, senin hayatında nasıl bir önem taşıyor?
Müzik hayatım iyiymiş. :D Aslında benim net anlamda müzik hayatım yok. Ben hayatımın her an her köşesinde şarkı söyleme potansiyeli olan biriyim. Yolda kulaklığımı, gözlüğümü takıp yürüdüğümde bile bağıra bağıra şarkı söyleyip, klip havasında yürüdüğümü bilirim ki; bunu halâ da gerçekleştirmeye devam ediyorum. İnsanlar şöyle bir kafasını çevirip bana bakarlar, hoşuma gitmiyor desem yalan olur. Ünlü olsam havamdan geçilmezdi kesin ben kendimi bilirim. :A Ama ünlü olmak gibi bir derdim yok. Evet şarkı sözü yazıyorum ama bunun bir kariyerle ilgisi yok tamamen içimden geldiği için ve içimi şarkılara dökmek için yazıyorum. :)

FORUMUN İÇİNDEN
7- Daha önce hiçbir foruma üye oldun mu? Olduysan hangi görev(ler)de bulundun?
Forumlara illa ki üyeliklerim oldu ama bu kadar uzun soluklu hiçbir yerde kalmadım. Sadece akvaryum.com sitesinde Forum Özel Üyesi'yim, onun dışında başka bir forum geçmişim yok. :)

8- Forumun en çok nesini seviyorsun ve sevmiyorsun?
Forumun pek bir şeyini sevdiğim söylenemez, birkaç arkadaşım dışında eskisi kadar sevmiyorum forumu artık. Sevmediğim yönü daha çok. Kışkırtıcı dizi yorumları, foruma verdiğimiz yüzlerce emekten sonra her şeyin bir kalemde silip atılması ve hiçbir şey sorulmadan zoruma giden ve beni forumdan soğutan olay da budur zaten. Ama sıkıntı yok; herkes layığını buldu, ben kendimi buldum. :)

9- Forumun en çok özlediğin üyesi kim?
Yani tek bir kişi söylemek olmaz, ama @yakup09, @Prncss.. ve @xBUGRAx, ilk aklıma gelenler. :)

10- Forumun "asla değişmemeli" dediğin şey(ler)i nedir?
@Bully, @mrt-06 ve @Yakamoz-Asi gibi yönetim kadrosundaki isimler asla değişmemeli. Daha hakkaniyetli bir forum isterim çünkü. :)

11- Forumda en çok samimi bulduğun 3 kişi kim?
@mrt-06, @Bully ve @Yakamoz-Asi. Bunlar dışında da elbette var, ama bu üç adam bu forumun gelmiş geçmiş en sağlam, en samimi ve en dost canlısı insanları. Onları çok seviyorum, yerleri her zaman ayrıdır bende bu üç kişinin. Dilediğim gibi söverim, konuşurum, şarkı söylerim, laf ederim ama onlar beni her yönümle kabul etmişlerdir, başka çareleri yok çünkü. :A Neyse, onlar kendilerini ne kadar sevdiğimi bilirler. Fazla detaya gerek yok, diğerleri bizim özelimizdir. :F

Forumumuzun sevilen üyelerinden @mrt-06, @denizz19 ile ilgili görüşlerini bildiriyor:
Deniz, kot kafalı Deniz'im. :D Samimiyet timsalidir kendisi. Ne diyecekse açık açık söyler. Yazdığı mesajlardan, konuşmalarımızdan bunu gayet iyi anladım. Yani doğal bir insan, sanırım bu yüzden ona sevgim başka. :) Kot Kafa Team'ın kurucusu ayrıca. Severim kardeşimi. Umarım uzun yıllar kalır forumda, arada "Gideceğim" falan diyor, delilik yapma sakın. Seviliyorsun. ;)
Forumumuzun sevilen üyelerinden @Bully, @denizz19 ile ilgili görüşlerini bildiriyor:
Kot kafa forumda en sevdiğim kişilerin başında gelir. Canımdır, ciğerimdir, dostumdur. Bitmek tükenmek bilmeyen bir muhabbeti vardır, çenesi oldukça düşüktür, ama napalım çekiyoruz işte kendisini. :D Totaldir falan ama komiktir. Bazen saçma espriler yapıyor, ama onları totalliğine veriyoruz. Doğaldır, samimidir, her zaman içinden geldiği gibi davranır. Birbirimize takılmayı çok severiz, çünkü biliriz ki birbirimize asla alınmayız. :D

Her ne kadar gıcık, sinir bozucu ve kendini beğenmiş bir insan olsa da severim kendisini. dost işte atsan atılmaz, satsan satılmaz. :D Kısacası Deniz, iyi ki tanımışım seni kardeşim, benim için çok özel bir insansın umarım bir gün gerçek hayatta da tanışırız. Gerçi biz tanışmış kadar olduk da neyse, anladın sen onu. :F
Forumumuzun sevilen moderatörlerinden @Yakamoz-Asi, @denizz19 ile ilgili görüşlerini bildiriyor:
Denizz19 nick'li arkadaşım, kot kafam, canım dostumdur. Forumda en sevdiğim kişiler arasındadır. Sesine bayılıyorum, ama bunu yazdığım için fazla gaza gelmesin. :D Forumun vazgeçilmezi, benim ise Whatsapp'ta tuzum biberim. Kotkafalar grubu hayatıma renk kattı. İyi ki varsın Deniz'im. :)
TV'YE DAİR
12- Bu aralar severek izlediğin diziler hangisi?
Paramparça, Karagül, Beni Böyle Sev ve Şeref Meselesi, şu an izlediğim diziler.

13- 2015'te kanallar arasındaki yarış nasıl şekillenir?
Star TV açık ara zirvenin sahibi olur diye düşünüyorum ben. Onu FOX takip edecektir. Aynı zamanda Kanal D, biraz toparlanabilir gibi ama bakalım. ATV ise yeni diziler peşinde, ama kaç tanesi tutar belirsiz.

14- Bu yıl bitmesine en çok üzüldüğün diziler hangisi?
Benim Adım Gültepe, Sevdaluk ve Urfalıyam Ezelden.

15- Sence geride bıraktığımız 2014'e damgasını vuran çift hangisi?
Hiç takip etmiyorum böyle saçma şeyleri, o yüzden cevabım yok bu soruya. :)

ÇEREZLİK
16- Yıllar ilerledikçe müzik zevkim değişikliğe uğruyor veya uğramıyor, çünkü ................... .
Yıllar değiştikçe müzik zevkim değişikliğe uğruyor. Çünkü ben artık olgunlaşıyorum ve yaşım ilerledikçe müzikte ve şarkıların derininde yatan can alıcı cümleleri yaşamak ve tabii ki duymak istiyorum. :)


17- Beni Böyle Sev dizisinin büyük bir fanıyım, çünkü ..................... .
Beni Böyle Sev'in büyük fanı olmasam da soruya binaen öyle olalım. Çünkü çok bizden, çok doğal ve çok samimi bir ekip işi var bu dizide. Duygularını tam anlamıyla kontrol edemiyorsun. Bir yandan duygulandırırken, iki dakika sonra kahkaha attırabilen bir dizi BBS, o yüzden fazla söze gerek yok, izlemeyen bilemez. :)

SORU-CEVAP
18- Hangisi denizz19'un söylediği ya da yazdığı şarkılardan biri değildir?
A) Dağlar Dağlar
B) Ellere Düş
C) Ben Kim Miyim?
D) Hakim Bey

denizz19: B şıkkı, Ellere Düş. :)

19- @denizz19 başta olmak üzere çoğu üyenin kullandığı görülen kelime grubu nedir?
A)
Kot kafa
B) Aksi şey
C) Kafası kırık
D) Kafadan çatlak

denizz19: A şıkkı, Kot Kafa. :X
20- Sohbetimizi beğendin mi? İzleyicilere son olarak ne demek istersin?
Sohbetinizi beğendim efendim. Gayet keyifli, soruların iştah açıcı olduğu bir sohbet oldu. İçimi fazlasıyla döktüğümü düşünüyorum. FavoriForumum üyelerine sevgiler, saygılar. Beni seven sevsin, sevemeyen de sevmeye çalışsın. Programa konuk ettiğin için teşekkür ederim @aserat54. :)

Aserat54 ile Forumun İçinden'in bu haftaki bölümünün da sonuna geldik. Programımızı Deniz'in en sevdiği şarkıcı olan Sıla'nın "Kafa" şarkısıyla bitiriyoruz. @Tzira'nın konuk olacağı yeni bölüm, 24 Ocak Cumartesi günü sizlerle olacak. Gelecek hafta görüşmek üzere... :)


 
Son düzenleme:

denizz19

Emekli
Katılım
7 Ocak 2012
Mesajlar
114,733
Reaksiyon puanı
63,555
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Ne kadar samimi açıklamalar yapmışım ağzıma yüreğime sağlık. :F Sizleri seviyorum dostlarım iyi ki varsınız. Kot Kafalar kulübünün kurucusu olarak daha uzun yıllar birlikte işler yapacağız. :F
 

Bully

Emekli
Katılım
10 Mart 2013
Mesajlar
75,836
Reaksiyon puanı
49,711
Puanı
1,060
Elinize sağlık süper bir program olmuş. Sorular gayet iyi seçilmiş, kot kafa da her zamanki içtenliğiyle zırvalamış işte bir şeyler. :A Cevaplarını beğendim ama, ciddileşmesi gerektiği yerlerde ciddileşmiş, eğlenmesi gerektiği yerlerde eğlenmiş. :D

Hakkımdaki yorumları için kendisine teşekkür ediyorum, ben söyleyeceklerimi söyledim zaten onun hakkında zaten söylememe de gerek yok o biliyor, burada daha fazla yorum yapmama gerek yok. :A

Bu arada @aserat54 Deniz'e kendi şarkılarını sorman ilginç olmuş biraz, başkasına sorsan daha iyi olmaz mıydı :F
 

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,580
Reaksiyon puanı
62,900
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Elinize sağlık süper bir program olmuş. Sorular gayet iyi seçilmiş, kot kafa da her zamanki içtenliğiyle zırvalamış işte bir şeyler. :A Cevaplarını beğendim ama, ciddileşmesi gerektiği yerlerde ciddileşmiş, eğlenmesi gerektiği yerlerde eğlenmiş. :D

Hakkımdaki yorumları için kendisine teşekkür ediyorum, ben söyleyeceklerimi söyledim zaten onun hakkında zaten söylememe de gerek yok o biliyor, burada daha fazla yorum yapmama gerek yok. :A

Bu arada @aserat54 Deniz'e kendi şarkılarını sorman ilginç olmuş biraz, başkasına sorsan daha iyi olmaz mıydı :F
Ne bileyim. Diğerlerine zor gelirdi. Hem Deniz'in kendini iyi tanıyıp tanımadığı da böylece görülmüş oldu. Teşekkürler. :X
süper bir sohbet olmuş bayıldım valla
Beğenmene sevindim, teşekkürler. :)
Ne kadar samimi açıklamalar yapmışım ağzıma yüreğime sağlık. :F Sizleri seviyorum dostlarım iyi ki varsınız. Kot Kafalar kulübünün kurucusu olarak daha uzun yıllar birlikte işler yapacağız. :F
Ben varım tabiki 10 :A
Evet, bayağı güzel cevaplar verdin. Tekrar tekrar teşekkür ederim. :)
Teşekkürler.

Bu arada @vadikızı, @pompy ve @Bully, siz oy verdiniz mi? :)
 

Keith Long

Favori Üye
Katılım
22 Eylül 2012
Mesajlar
50,946
Reaksiyon puanı
29,376
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Ne bileyim. Diğerlerine zor gelirdi. Hem Deniz'in kendini iyi tanıyıp tanımadığı da böylece görülmüş oldu. Teşekkürler. :X

Beğenmene sevindim, teşekkürler. :)


Evet, bayağı güzel cevaplar verdin. Tekrar tekrar teşekkür ederim. :)

Teşekkürler.

Bu arada @vadikızı, @pompy ve @Bully, siz oy verdiniz mi? :)
ben verdim 9
 

Bully

Emekli
Katılım
10 Mart 2013
Mesajlar
75,836
Reaksiyon puanı
49,711
Puanı
1,060
Ne bileyim. Diğerlerine zor gelirdi. Hem Deniz'in kendini iyi tanıyıp tanımadığı da böylece görülmüş oldu. Teşekkürler. :X

Beğenmene sevindim, teşekkürler. :)


Evet, bayağı güzel cevaplar verdin. Tekrar tekrar teşekkür ederim. :)

Teşekkürler.

Bu arada @vadikızı, @pompy ve @Bully, siz oy verdiniz mi? :)
Doğru o kot kafanın sağı solu belli olmaz aslında iyi yapmışsın. :F

10 puan vereyim bari üzülmesin bu kedalpoçik.
 

Keith Long

Favori Üye
Katılım
22 Eylül 2012
Mesajlar
50,946
Reaksiyon puanı
29,376
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Doğru o kot kafanın sağı solu belli olmaz aslında iyi yapmışsın. :F

10 puan vereyim bari üzülmesin bu kedalpoçik.
revanın reyting sistemine güvenmesi için vadicilerden birisinin birinci olmaması ama kv-medyanın dizisinde adaletsizlik yok benim iki dizimdede
 

Bully

Emekli
Katılım
10 Mart 2013
Mesajlar
75,836
Reaksiyon puanı
49,711
Puanı
1,060

denizz19

Emekli
Katılım
7 Ocak 2012
Mesajlar
114,733
Reaksiyon puanı
63,555
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Yoo keyif benim değil mi canım istemese oylamazdım. :A


Bakalım nasıl reytingler alacaksın samimiyet reyting getirecek mi göreceğiz. :A

Ayrıca ab izleyicisinin bu sohbetten uzak duracağı kesin. :F
Hadi len büyük laflar ettim illa ki saf AB izleyicisini çekerim. :F
 

sokak sanati

Favori Üye
Katılım
23 Şubat 2013
Mesajlar
86,599
Reaksiyon puanı
57,064
Puanı
1,061
Elinize emeğinize sağlık arkadaşlar.:X Güzel bir sohbet olmuş ama o spoiler içindeki soruları kim cevapladı o kısmı çözemedim. Yani o kısmı çözemedim @denizz19 'a sorduysan niye onu ona soruyor.:F Neyse elinize sağlık keyifle okudum.:X