Damien Duff Konu Sahibi Favori Üye Katılım 22 Eylül 2012 Mesajlar 52,962 Reaksiyon puanı 31,008 Puanı 1,061 Web Sitesi acadebi.com 18 Kasım 2013 #1 7 Bölüm Rıza baba ne oldu böyle size yardım edin acil yardım Pkk savcı KErimi imralıya kaçırıyor Adliyedeki Türk bayrağıyla Atatürk posterlerini yakarlar adamlar matbaa da bir adamları var Atatürk parasının yerinde Abdullah öcalanın resmini görünce Sahne 2 Türkiye karıştı Edison partisi bunu çözmek istemedi ve halka gaz bombalarıyla saldırdı PKK kanal d yi Tehdit etti Esadın koruduğu dizi Yalan dünya Ve merhameti Esad düşürdüğünü öğrenince füzelerini ve Pyd yi yollar üstlerine esadın emriyle Türkiye iş bankası Nargile cafe kebap cafeyi patlatır belediye otobüslerinin olduğu yer yakılır Özellikle sultan ahmette Gaziosmanpaşada PKK taksim ilk yardım hastahanesine saldırır Taksimdeki kaymakamdan ve noterden Edison partisi başkanı Acun erdoğan ın mitingine gideceklerdir Adamlar Arka sokakları AY yıldz Timi kanal d yi hackledi çalıkuşunu saat 4 pazartesi de Arka sokakları cumartesi saat sabah 7 ye aldılar Yalan dünya saat sabah 4 cumartesi beyaz showu sabah 10 cumarteside Kayıbp saat sabah 2 hafta içi her gün Merhamet salı Saat SABAHın 1 çarşamba sabah 6Aşk perşembe sabah 9 İntikam kayıbı sabah saat 10 a Kanal d ye koydukları PZT ACun sokakları Salı pahdişah vahdettinin hayatı Çarşamba Şeriat timi Perşembe Edison timi Cuma Töre Timi Cumartesi Hükümet timi Pazar Aşiret timi Ne oluyoruz Rıza baba bune adamlar kanal d yi hacklemiş Adamlar bunu neden yaptı rıza baba ne savcı kaçırılmış nereye imralıya Terör örgütünün telefonu var amirim Rıza amir müdürüme ver , Vedat müdür ben vedat MÜDÜr ne istiyorsunuz Erşen isteğim şudur Gani müjdeye saldıracaksınız ve ölecek o eğer ölmezse savcı ölür Pis yediliy 7 bölüm sonu
7 Bölüm Rıza baba ne oldu böyle size yardım edin acil yardım Pkk savcı KErimi imralıya kaçırıyor Adliyedeki Türk bayrağıyla Atatürk posterlerini yakarlar adamlar matbaa da bir adamları var Atatürk parasının yerinde Abdullah öcalanın resmini görünce Sahne 2 Türkiye karıştı Edison partisi bunu çözmek istemedi ve halka gaz bombalarıyla saldırdı PKK kanal d yi Tehdit etti Esadın koruduğu dizi Yalan dünya Ve merhameti Esad düşürdüğünü öğrenince füzelerini ve Pyd yi yollar üstlerine esadın emriyle Türkiye iş bankası Nargile cafe kebap cafeyi patlatır belediye otobüslerinin olduğu yer yakılır Özellikle sultan ahmette Gaziosmanpaşada PKK taksim ilk yardım hastahanesine saldırır Taksimdeki kaymakamdan ve noterden Edison partisi başkanı Acun erdoğan ın mitingine gideceklerdir Adamlar Arka sokakları AY yıldz Timi kanal d yi hackledi çalıkuşunu saat 4 pazartesi de Arka sokakları cumartesi saat sabah 7 ye aldılar Yalan dünya saat sabah 4 cumartesi beyaz showu sabah 10 cumarteside Kayıbp saat sabah 2 hafta içi her gün Merhamet salı Saat SABAHın 1 çarşamba sabah 6Aşk perşembe sabah 9 İntikam kayıbı sabah saat 10 a Kanal d ye koydukları PZT ACun sokakları Salı pahdişah vahdettinin hayatı Çarşamba Şeriat timi Perşembe Edison timi Cuma Töre Timi Cumartesi Hükümet timi Pazar Aşiret timi Ne oluyoruz Rıza baba bune adamlar kanal d yi hacklemiş Adamlar bunu neden yaptı rıza baba ne savcı kaçırılmış nereye imralıya Terör örgütünün telefonu var amirim Rıza amir müdürüme ver , Vedat müdür ben vedat MÜDÜr ne istiyorsunuz Erşen isteğim şudur Gani müjdeye saldıracaksınız ve ölecek o eğer ölmezse savcı ölür Pis yediliy 7 bölüm sonu
Damien Duff Konu Sahibi Favori Üye Katılım 22 Eylül 2012 Mesajlar 52,962 Reaksiyon puanı 31,008 Puanı 1,061 Web Sitesi acadebi.com 18 Kasım 2013 #2 @xemrexxx @destere @Bully @Yakamoz-Asi
destere Favori Üye Katılım 15 Ocak 2012 Mesajlar 67,688 Reaksiyon puanı 41,352 Puanı 1,059 18 Kasım 2013 #3 süper olmuş süper @pompy, hikayen gerçekle birebir nerdeyse
Damien Duff Konu Sahibi Favori Üye Katılım 22 Eylül 2012 Mesajlar 52,962 Reaksiyon puanı 31,008 Puanı 1,061 Web Sitesi acadebi.com 18 Kasım 2013 #4 UP
xemrexxx Favori Üye Katılım 18 Mart 2012 Mesajlar 186,314 Reaksiyon puanı 143,643 Puanı 1,061 Konum İstanbul 18 Kasım 2013 #5 başlığı görünce bu fasülya yedi buçuk lira şeklinde başlayan diyologlar hayal ederek konuya girdim ama klasik pompy çıktı yine
başlığı görünce bu fasülya yedi buçuk lira şeklinde başlayan diyologlar hayal ederek konuya girdim ama klasik pompy çıktı yine
Fb_King Favori Üye Katılım 11 Aralık 2009 Mesajlar 2,072 Reaksiyon puanı 294 Puanı 204 18 Kasım 2013 #6 xemrexxx' Alıntı: başlığı görünce bu fasülya yedi buçuk lira şeklinde başlayan diyologlar hayal ederek konuya girdim ama klasik pompy çıktı yine Genişletmek için tıkla ... Aynen aynen.
xemrexxx' Alıntı: başlığı görünce bu fasülya yedi buçuk lira şeklinde başlayan diyologlar hayal ederek konuya girdim ama klasik pompy çıktı yine Genişletmek için tıkla ... Aynen aynen.