Asayiş merkez 2 bölümüyle fx tv de başlıyor şimdi

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
31,008
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
bu forumdaki isimleri kullanmamın sebebi çocuklarduymasın takas ve kvp Rüzgargülü dr who onur_35 onların yüzünden reyting listesine giremediğimden dolayı reyting sistemi devam edecek diye zannettiğim için böyle yaptım

fxtv resmi dizi

2.bölüm

forumdashın hayatı tehlikede

1.Sahne

Kanlıca

Rıza baba ve ekibi olamaz bu tuzağa düştük hastahaneye kaldırılır Zeynep ve Osman amir. ekip hemen rıza baba ve ekibi sapa sağlamdır.onlarda zeynep ve osman amire destek için hastahaneye giderler

2.Sahne

nişantaşı

vedat müdürüde ambulansa bindirirler.
onuda taksim ilk yardım hastahanesine götürür vedat müdürün kız torununu öldürmeye çalışır ve

3 Sahne

karandir mahallesi

selman karandir şule demekti benimle evlenmiyor o zaman bütün ailesini yok edin sağ bırakmayın. gerekirse emniyet binasını bile tarayın
Zelihanın gittiği dershaneye Suatın gittiği pazara Metin ve Tekinin bindiği servislere bomba koyun.

4.Sahne

Atatürk lisesi

İp den olan bir millet vekilinin kardeşi Hasan uzak'a verir. görevi ve servise bombayı yerleştirir bombayı yerleştirir. okuldan çıkarlar servise binerler o sırada bomba patlar ve kanıt olmasın diye Atatürk lisesini yakar bahcesiyle beraber. Nihat ve Yeşim gelir. hemen polise ve ambulans çağırırlar. Mesut hüsnü murat gelir.

5. Sahne

Vatan caddesi İstanbul il emniyet müdürlüğü

Selman ve adamları silahlı saldırı yapıp basarlar. emniyet binasını emniyet binasını tararlar. ardından kanıt olmasın diye o tarafıda yakarlar.
emniyet binasındaki televizyonlar yangından dolayı patlar. itfaiye gelir. itfaiye söndürür yangınların hepsini .
6 Sahne

kanlıca pazarı

Kanlıcada konyadan mahalle arkadaşı Suatla beraber boncuk satan forumdash takım kurmayı planlıyormuş. adıda FF spor olacak.
Forumdash belki Hüsnüye söylüyim o kayıpşehiri gökçe bahadırla tanıştırsın.diye geldim Suat o ekip baya ünlüymüş belki o ünlü ekip yardım edebilir
o sırada kanlıca pazarında hem bomba patlar hem silahlı saldırı
hemde yakarlar pazarı o sırada tankerde ateş alır. İstanbul yok oluşun eşiğine gelmiştir.
itfaiye tam zamanında gelip yangını söndürmüştür.
İstanbul felaketten son anda kurtulur

7 Sahne
beykoz
deniz19 herkeze merhaba öğrencilerim.
öğrenciler; sağol öğretmenim
bugün hep beraber mondros ateşkes antlaşmasını anlatıcam. itilaf devletleri ilk önce Fransızca yazıp imzalattırmışlar hemen onu İngilizceye çevirip tekrar imzalattırmışlar ama çok kelime vardır. farklı anlamlarda ingilizce Osmanlı devletide okuyamadığı için aynı anlaşma zannedip imzalamış.
ardından üniversitede bomba patlar.
Osman amir hayatını kaybeder
cenaze töreninde silahlı çatışmaya giren rıza baba ekibi kurtulur. gökçe bahadır karandir aşiretinin elinde polise haber verdiği için.
Kayıpsehire haber veren Rıza baba ve ekibi komutayı Pompy e verir Pompy açın televizyonu izleyin Sihirli annemi biraz iyilik öğrenin yaktınız. koskoca sehri istanbulu Pompy Abay Sgat Fx tv ve rıza baba ve ekibi ile birlikle suçlulara karşı çatışır cenaze töreninde Gökçe bahadırı ve Vedat müdürün toronunu kurtarmaya gider.

8 Sahne

İstanbul il emniyet müdürlüğünde herkes hastahaneye kaldırılır. rıza baba ve ekibi hala sağlamdır.

9 Sahne

Beykoz

Zeliha, Deniz19 hastahaneye kaldırılır .
Forumdash, suat ,Ferda hastahaneye kaldırılır.

10 Sahne

şuleye kilisede istenmiyen şeyler yaptırmak isteyen aşiret Hüsnü komser tarafından yakalanır.
Rıza baba ve ekibi aşiretin mahallesini Fx_tv ve ekibi sayesinde mahalleyi tutar. mahallede polise karşı çatışırlar ve Karandir aşireti düşer. ve yakalanır.
Karandir aşiretinin oğlu bu burda bitmedi sizin ekibi bir gün temizlicek ve namusumuzu kurtarıcak.
gökçe bahadırı aşiretin elinden kurtarıp sgat ve kayıp şehre haber verir.

11 Sahne
İstanbul il emniyet müdürlüğü

emniyet binasında tanışırlar hep beraber yemeğe giderler.

12.Sahne

Cihangir People cafe
Sgat ,Kayıpşehir Gökçe bahadır ve Rıza baba ve ekibiyle beraber yemek yiyor.

13 Sahne

İtalyan hastahanesi

Suat uyanır,
Deniz 19 uyanır ,Zeliha uyanır ,Zeynep uyanır ve Vedat müdür'de uyanır.
11.sahne ameliyat hane
Forumdash şoka girdi

14 sahne

TUZLA

Hasan Uzakoğlu alınacak o aşiretin intikamı ilk hedefi İstanbula gelen Rtürk konvoyunu patlatır.

2. bölümün sonu

Moderatörün son düzenlenenleri:
bu diziye neden anket koymadan bakan yok benim dizilerim üç puanlık dizimi sgat abay

- - - Ekleme - - -

cookies benim acilen bir etiket grubu oluşturmam lazım sen yardım edebilirmisin

- - - Ekleme - - -

hepsi senin şuçun çocuklarduymasın kvp takas hem şuçlular hem güçlüler ilk önce üç puanı veren sizdiniz bana hemde mobilden yazdığım diziyi elim ağrıdı bende intikam diye üç verdim siz bütün bir vadiciler toplanıp üç verdiniz Sihirli annemin 5 bölümü çok korkunç olacak

Bak şimdi düzen daha iyi hale gelmiş pompy

fks 14 ten baskasının cevabı yokmu bu diziye

- - - Ekleme - - -

yine bakan yok

Boyle duzen daha iyi olmus