ARTPOP'un Kapaği Çıktı!

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,355
Puanı
1,060
Uzun bir aranın ardindan yeni albümü ARTPOP ile hayranlarinınkarşisina çıkacak olan Lady Gaga yeni albümünün yeni kapağini dev bilboard ekranında geri sayım yaparak albüm kapağini yayınladı.

Albüm kapağinda Lady Gaga'nın gerçek heykeli kullandıldı.Heykel Jeff Koons tarafından yapıldı.Jeff Koons daha önce M.J'nin de heykelini yapmişti.

artpop-cover.jpeg

Çok muhteşem :) ve her zaman ki gibi anlamlı . Farkındaysan albüm kapağı o kadar karışık ki bu albümün içeriğini anlatıyor yani bizi karışık bir albüm bekliyor . Şöyle de bir şey var ;
The Fame albümünde ; Gaga da gözler yok
The Fame Monster'da : Ağız yok
Born This Way'de : Vücut yok
ART POP'da : Gaga yok :)
Taşdan bir gaga görüyoruz albümde bu da albümde sert şarkılarından ve tarzdan bahsediyor .
Genel olarak albüm kapağını çok beğendim diyebilirm. :)

Çok muhteşem :) ve her zaman ki gibi anlamlı . Farkındaysan albüm kapağı o kadar karışık ki bu albümün içeriğini anlatıyor yani bizi karışık bir albüm bekliyor . Şöyle de bir şey var ;
The Fame albümünde ; Gaga da gözler yok
The Fame Monster'da : Ağız yok
Born This Way'de : Vücut yok
ART POP'da : Gaga yok :)
Taşdan bir gaga görüyoruz albümde bu da albümde sert şarkılarından ve tarzdan bahsediyor .
Genel olarak albüm kapağını çok beğendim diyebilirm. :)
Heykeli klibinde kullansa :X Albümden yeni parçalar sızdı mı ? Burga'dan başka?

Son düzenleme:
Hayır hiç parça sızmadı . Bu arada Burqa albümde yok :)Bu arada @Forumdash şunu da farkettim . Gaga kapakta ARTPOP'u doğruyor yani sanatı doğruyor :) O yuvarlak şeyi yani ARTPOP'u doğruyor bana öyle geldi :)
Evet aklıma Born This Way klibi geldi:X Belki ordan esinlenilmiştir:XBurqa iyi şarkıydı sanki çok dinlemedim resmisi çıkar diye ama:(

Kapakta bişey fark ettim, mavi topta neden set arkası görünüyor acaba? :F:F @KayıpSehir Acaba albüm çıkınca silinecek mi onlar :X

Güzel bir görüş :D ama zannetmem albüm kapağını , albüm çıkınca yenilemezler çünkü satışa sunulucak biliyosun :)
Hayır topun içindeki set çalişanlarini silerler mi? Yoksa bişey mi anlatılıyor orda da :X Mavi top, bir dünya Gaga o dünyanın Tanriçası😱 İnsanlarla oynuyor yada yönetiyor?