artık yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Neferet

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
18
Puanı
259
kaç gündür kişisel problemlerimle baş etmeye çalışıyorum,olmuyor,yetmezmiş gibi bir de üstüne burada abuk subuk şeyler yaşıyorum.artık burama <boynumu işaret ederek yazdım bunu> geldi...bensiz daha rahat edersiniz,gram arıza çıkmaz sakin sakin...görüşmek isteyen falan olursa msn ekleyebilir.ne zaman dönerim onu da bilmiyorum.dönmem belki.3 yıla yaklaştı burada geçirdiğim süre,uzundu bence.artık gençlerin önü açılsın.umarım başarılı olursunuz,çok iyi insanlarsınız hepiniz.hadi hoşçakalın...

not: 3-4 gün sonra döner zaten diye tınlamayacaksanız,boşuna beklemeyin.

Son düzenleme:
Hangi düşünce veya hareketle yazdığını bilmiyorum ama inşallah sorunlarını kısa sürede çözersin birader.

zor görünüyor arkadaşlar,her gece eve zil zurna geliyor,aşırı bir sinirlilik-alınganlık gösteriyor ve saatlerce odasına kapanıp müzik dinliyor...velhasıl,durumu çok kritik.bunu sürdürürse ölebilir bile.

zor görünüyor arkadaşlar,her gece eve zil zurna geliyor,aşırı bir sinirlilik-alınganlık gösteriyor ve saatlerce odasına kapanıp müzik dinliyor...velhasıl,durumu çok kritik.bunu sürdürürse ölebilir bile.

bu nedenlerden ölünmez merak etmeyin. Dogan sorunların ne bilmiyorum ama asla kendine saklamamalısın bu sadece kendine zarar vermek olur.. Umarım sorunlarını halleder tekrar aramıza dönersin.

Akın anlatmış durumumu,ama çok abartmış...En büyük Mersenne sayısını bulmadan ölmeyeceğim :D

Durumumu açmak gerekirse,çok sevdiğim 2 arkadaşım yaklaşık 2 hafta önce gözlerimin önünde bir trafik kazası geçirdi...Bu durum benim psikolojim üzerinde pek olumlu etki yaratmadı haliyle...Paranoya,alınganlık,kendime hakim olamama gibi pek çok problem başladı.Son günlerde sıklıkla da görülüyor bende...Forumda bazı olaylarda da benle farklı görüşlerde olan kişiler benimle kavga etti ve ben de olaylar büyüdükçe daha büyük tıynetsizlikler yapacağımdan dolayı kısa kesmeye karar verdim.

Sonuç: İyice normalleşene kadar forumdan ve evlerden uzak kalacağım.Arada girsem bile öylesine,el alışkanlığından girerim.Döndükten sonra ise...Alıştığınız kişi olmayacağım.Olumlu-olumsuz her türlü değişiklik olacak. 😉

ne yaşadığını anlayabiliyorum abi...allahın izniyle her şeyi atlatacağına eminim...
msn'nide bana öm ile atarsan sevinirim.
allaha emanet ol..
saygılar..

Burak abi,çok teşekkür ederim,gerçekten.Bu konuya mesaj atacağını umuyordum ve bu beni onurlandırdı diyebilirim...

Mustafa,imzanda adını görmek de benim için bir gururdu,tarif edilemez bir mutluluk...Biraz daha iyi gibiyim bugünlerde,umarım bu hızda devam ederim,şayet bir an önce gerek foruma gerekse hayatıma kaldığım yerden devam etmek istiyorum.Bana nitrocide@turkiye.tr adresinden ulaşabilirsin,sorunumu hallettim.

ve son olarak,forumda son birkaç hafta ruh sağlığımın kısmen yerinde olmaması ve biraz da alkollü olmam sebebiyle saçma sapan davranışlarda bulunmuştum,sebep olduğum bu arızalardan dolayı tüm forumdan özür diliyorum...

Dönmeyi ben de çok istiyorum,ancak tam olarak iyileşmedim.Hemen şu anda "hadi ben döndüm" desem tüm forum için olumsuz sonuçlar getirir.O yüzden,şimdilik arada sırada attığım 1-2 mesajla yetineceğim mecburen.

Kendimi dönebilecek kadar iyi hissettiğime karar verdim,şu halde konuyu kilitleyebilir miyiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...