Artık Star Senaryo

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710

Dizi Doktoru ünvanı ile anılan televizyon eleştirmeni Oya Doğan artık türk halkının dizilerde birinci önceliğinin iyi bir senaryo olduğunu söyledi.Oya Doğan eskiden star oyuncunun olduğu bir dizinin senaryosu ne olursa olsun izlenirdi çokta yüksek reytingler alırdı ama artık durum değişti dizilerin kalitesi arttıkça türk izleyicilerinin öncelikleride değişti artık star oyuncular bir diziyi kurtarmaya yetmiyorlar.Günümüzde star senaryo oldu senaryo iyi olursa o dizide kim oynarsa oynasın tutuyor dedi

Çok katiliyorum.. Isterseniz Türkiye'nin en yildiz oyuncularini bir araya getirin, senaryonuz kötüyse diziniz tutmaz..

Bende katılıyorum örnekleride çok zaten Kıvanç Tatlıtuğ gibi bir isim bile Kuzey Güney'in yüksek reytingler almasına yetmedi.Aynı şekilde Kenan İmirzalıoğlu'da senaryo çok önemli insanlar artık aynı konuları izlemekten sıkıldı

Her şeyin iyi olması olması lazım.Senaryonun da, oyuncuların da.Vedanın kötü bir senaryosu yoktur -bilmiyorum ama yoktur heralde- ama yıldız oyuncu olmayınca reyting de olmaz.

Her şeyin iyi olması olması lazım.Senaryonun da, oyuncuların da.Vedanın kötü bir senaryosu yoktur -bilmiyorum ama yoktur heralde- ama yıldız oyuncu olmayınca reyting de olmaz.

veda da daha nasıl yıldız oyuncu yok mehemet aslatung ne oluyor. hadi fahriye evceni geçelim ama .. dizinin senaryosu ve hikayesi dizi için yeterli değil bunu baştan beri söylüyorum.

veda da daha nasıl yıldız oyuncu yok mehemet aslatung ne oluyor. hadi fahriye evceni geçelim ama .. dizinin senaryosu ve hikayesi dizi için yeterli değil bunu baştan beri söylüyorum.

mehmet aslantuğ reyting getirecek bir isim değil. canım babam da kaldırılmıştı

kıvanç-kenan-hazal-tuba hepsi yıldız isimler ama son işleri kötü gitti

Benim yazacaklarımı yazmışsın.