artık senaryo yazmayacağım

Onur_35

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
73
Puanı
184
o kadar dizi yaptım hiç biri tutmadı bütün emeklerim boşa gidiyor Sevgili Manyak Günlük 31.bölüm iptal bir daha senaryo'nun s'si yok yazmayacağım hiç bir tek okuyacağım o kadar emek verip okunmamasından bir daha hiç yazmayım daha iyi artık çekiliyorum bu senaryo işinden

onur okunmamasının sebebi uzun yazman neden eleştirileri dikkate almıyorsun kısa ve sade cümlelerle yazsan okunma rekoru kırar senaryoların sende bu yetenek var ama hep aynı bildiğin tarzda gidiyorsun..

ya arada sırada bnde okuyordum.. bana hitp etmesede güzel yazıyordun.. devam etmesini isterm yada bitiriyosan yerne daha farklı işler yapabilirsin..

aga bak sana tavsiyem emreemreu nun yazdığı diziye bak mesela yazı tipi boyutu ve uzunluğu o kadar olsun öyle yazarsan herkes okur çok iyi senaryo yazıyosun ama düzende sıkıntı olunca kimse okumuyo bence devam et

Benim dizime örnek alabilirsin. Kisa ve öz. 😉

@takas'a katılıyorum

Bence daha başka bir işle, düzenli halde senaryo yaz

anladım kısa yaptım ve yazı o kadar göz yorucu değil ama hala forumun büyük çoğunluğu okumuyor

Senaryo konusunda destek almalısın bence. O kadar kötü değil ama yine de yeterli de değil senaryorlar bence yoksa iyi yazıyorsun.

+ olarak dil bilgisi hatalarını düzeltecek birini bulmalısın.

Fontu güzel ayarlamalısın.

Sürekli farklı şeyler yazmak yerine adam gibi bir diziye başlayıp bitirmelisin.

Bölümleri kısa tutmalısın.

Daha sayayım mı

Herkes %100 başarılı olacak değil ya bence devam et mükemmele ulaşana kadar.Bir olmaz iki olmaz üçte olur

ona dikkat ediyorum gerektiği yerde koyuyorum noktalama işaretlerini

fontuda güzel ayarlıyorum artık göz yorucu renkte yazı yazmıyorum

bölümleri de kısa tutuyorum eskiden 10 dakikada bir bölümü okuyamazdım şimdi 2 dakikada okuyorum

ama hala anlamadım 3 - 4 kişi okuyor sadece

Çoğu kişinin söyledikleri biraz sözde kalıyor.
Biz takip ediyoruz sen devam et.😉

gunluk yerıne 2-3 gunde bır yayınla,pts carsamba ve cumaları yayınla mesela. Noktalamalara cok cok dıkkat et senaryodan daha onemlı burası,konusmalarda falan satır atla yazıya estetıklık kazandır bunlar okunma oranını cok arttırır...

sağ ol bu aklıma gelmedi haftada 3 gün yayınlayacağım cuma, cumartesi, pazar noktalamaya dikkat ediyorum kısada ama düşüyor yükseleceğine

onur okunmamasının sebebi uzun yazman neden eleştirileri dikkate almıyorsun kısa ve sade cümlelerle yazsan okunma rekoru kırar senaryoların sende bu yetenek var ama hep aynı bildiğin tarzda gidiyorsun..
son 3 bölümdür çok kısa yazıyorum hemen on dakikada yazıyorum eskiden iki günde yazamazdım ama son bölümlerin okunma sayısı düşmüş

aga bak sana tavsiyem emreemreu nun yazdığı diziye bak mesela yazı tipi boyutu ve uzunluğu o kadar olsun öyle yazarsan herkes okur çok iyi senaryo yazıyosun ama düzende sıkıntı olunca kimse okumuyo bence devam et
baktım onun gibi yapıyorum göz yorucu renkte yazı yazmıyorum

Benim dizime örnek alabilirsin. Kisa ve öz. 😉
kısa zaten

@takas'a katılıyorum

Bence daha başka bir işle, düzenli halde senaryo yaz

günlük diziydi o yüzden okunmuyor zaten 3 gün yayınlanacak cuma, cumartesi, pazar

ama hala çok az kişi okuyor 4 - 5 kişi

Dostum bu konuda baya bir baktım da üzgün gördüm seni bir daha senaryo yazmayacağım demişsin bir ara buraya post attığımı hatırlıyorum
Dostum her senaryonun başarıya ulaşması mumkun mu ? değil tabiki istersen başka bir senaryo oluştur birde öyle dene daha yaratıcı seyler deneyebilirsin