benim kimseyi kıskandığım falan yok 😛😛😛 ama meryemde çok abarttı artık yukardakı arkadaşın dediği gibi sadece kendisi doğum yapıyor sankı bukadar göşterişe ne gerek var 😵kilo bile insana bu kadarmı yakışır)
şimdi @Çiğdem- gibi kıskanç kızlar çatlasadagüzellik kalıtsal tanrı vergisi bişey, sonradan olunmuyor doğuştan şanslı bu)
Demet geçen Gülben'e katılmıştı, doktoru bağlanmıştı, erken doğum yapacak demişti Demet.Demet'ten önce hamile değil miydi Meryem?
süs diye mi açsın twitterı instagramı .ssbenim kimseyi kıskandığım falan yok 😛😛😛 ama meryemde çok abarttı artık yukardakı arkadaşın dediği gibi sadece kendisi doğum yapıyor sankı bukadar göşterişe ne gerek var 😵
benim kimseyi kıskandığım falan yok 😛😛😛 ama meryemde çok abarttı artık yukardakı arkadaşın dediği gibi sadece kendisi doğum yapıyor sankı bukadar göşterişe ne gerek var 😵
Demet geçen Gülben'e katılmıştı, doktoru bağlanmıştı, erken doğum yapacak demişti Demet.Galiba.
o değil çocuğa nazar değecek daha doğmadan 😵😵😵süs diye mi açsın twitterı instagramı .ss
hahaha sen onuda yapmanın bir kolayını bulursun bence senden herşey beklenirmesela biz yapmıyoruz?en azından nüfusun yüzde ellisinden farklı! bırakta havasını atsın kızcağız
Demet'ten önce hamile değil miydi Meryem?
Dünya'da tek doğum yapan kendisi zannediyor galiba.Bitmiyor haberleri.
benim kimseyi kıskandığım falan yok 😛😛😛 ama meryemde çok abarttı artık yukardakı arkadaşın dediği gibi sadece kendisi doğum yapıyor sankı bukadar göşterişe ne gerek var 😵
hayır cnm neden kıskanayım sevmek zorunda değilim 🙄🙄🙄bence kıskanıyorsun meryemi
iyi öyle olsunhayır cnm neden kıskanayım sevmek zorunda değilim 🙄🙄🙄
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?