CW'da DC Comics dizilerini devrini başlatan dizi Arrow için yeni sezon vakti!
7. Sezonuna gelen dizinin yeni sezon ilk bölümü yayınlandı.
Diziyle ilgili bölüm yorumlarını sezon boyunca bu başlıktan yapabilirsiniz...
@Forumdash @cookies
Geberene kadar dövmeye devam etsinler orada
Tam senin seveceğin halde bence izleGeberene kadar dövmeye devam etsinler orada
Geberdiği gün şöyle bir bakarımTam senin seveceğin halde bence izle
Onda henüz karar kılmadık gibi bir beklesin az sonra izlemeyiz kalırGeberdiği gün şöyle bir bakarımNeyse hazır konu açmaya girişmişken dediğim konuyu da aç
Korku dizisi dediniz benim gözüm tutmadıNe demek karar kılmadık 😱 @destere onayladı iki kişi istedi mi açılır konular senin söz hakkın yok bu konuda artık açmakla yükümlüsün
Ne demek karar kılmadık 😱 @destere onayladı iki kişi istedi mi açılır konular senin söz hakkın yok bu konuda artık açmakla yükümlüsün
korku fantastik gerilim heyecan her bişey varmış dizideKorku dizisi dediniz benim gözüm tutmadı
Bu dizi ne ara 7. sezon oldu
Devam ediyormusun Flashta başladıBu dizi ne ara 7. sezon oldu
İkisini de 2 sezon öncesinde bıraktımDevam ediyormusun Flashta başladı
Şimdi etiketledim seni tam sana göreİkisini de 2 sezon öncesinde bıraktımBana yeni ateşli erkek içeren ay aman yani fantastik bi dizi bul
konuda sinek avlıyorsun sıkıntıdan patlamışsındır hogatha2.Bölüm
Roy ve Oliverin oğlu büyümüşler yaşlanmıslar gelecek zaman sahnesi sanmıştım ama güncel galiba anlamadım ayoll nasıl Roy öyle yaşlandı ve çocuk büyüdü acaba
Oliverin oğluda escinsel bu arada 😱 Hapishane sahneleri çoğalmalı feleticiy sahneleri yerine
Hhahah @Harunnn60 alttakı , üstekide @serhatt sanırımkonuda sinek avlıyorsun sıkıntıdan patlamışsındır hogathadur sana @Harunnn60 la @serhatt ı çağırayım bir iki türkü çığırsın şurda uykun kaçar bari
Sizin saçma dizi konularınızda işim yok byekonuda sinek avlıyorsun sıkıntıdan patlamışsındır hogathadur sana @Harunnn60 la @serhatt ı çağırayım bir iki türkü çığırsın şurda uykun kaçar bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?