Arrow 3. Sezona Adım Adım..

Titanium

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,701
Puanı
461

8 Ekimde sahalara dönecek dizinin ayrıntıları belirli olmaya başladı.

Türkçe Altyazılı Fragramını Arrow Türkiye'ye sayfasından..

Yeni Fragman Arrow Türkiye Sayfasından Türkçe Altyazılı..

3x01 ile ilgili görseller yayınlandı..

Liam Neeson'dan Rolüne Dönüş Sinyalleri..
Liam Neeson,Batman Begins'deki rolüne dönmek için istekli olduğunu söylüyor.
Arrow'un 3. sezonunda bu sefer Batman filmiyle ünlenen kötü Ra's al Ghul tanıtılacak.Fakat genişletilmiş fragmanda Ra's al Ghul'un oynayacağını kısaca gösterdiler,8 Ekim'deki açılış bölümüne yaklaşmamıza rağmen hala kimin oynayacağını bilmiyoruz.Liam Neeson nasıl olurdu? Liam Neeson'a The CW ya da Warnes Bros.'dan bu konuyla ilgili teklif gelip gelmediğini sorduk.
"Hayır,gelmedi.Ama eğer gelselerdi hemen kabul ederdim." diyerek teklife olumlu yaklaşacağını söyledi. -Arrow Türkiye

Katana'yı oynayacak oyuncuda değişiklik olacakmış..
Katana'yı oynayan oyuncu vazgeçip ayrılınca Bunun üzerine yapımcılar Rila Fukushima ile görüşmeye başladı, Katana Arrow'un akıl hocalığını yürüten bir karakter olduğunu düşünüyorum..

Yeni Sezondan Bir Poster:

Setten Resimler:

Son düzenleme:
Peki The Flash ve Arrow arasında ne gibi bir bağlantı var anlamamadım?
The Flash Spin-off'u diye geçiyor tam bilgim yok o konuda ama.

3 bölüm felan flash'ın anakarakteri Arrow'da oynadı. İçeriği söyleyip heyecanını kaçırmıyım.

Son düzenleme:
arrow harika bir dizi ilk sezonunu çok büyük bir zevkle takip ettim

bu sezonda süperman karakterini canlandıra brandon routh'te diziye dahil oldu oda oliver gibi süperkahraman rolunde olucakmış galiba diziye büyük heyecan katıcak bence

Nolan Funk diziye katılmiş.Felicity'nin okuldan eski kırıklarından birini canlandıracakmiş

Ne tesadüf bu da #Glee'den @xemrexxx @KayıpSehir Karakter sevilirse buna da spin-off yaparlarmiş 😱
Tabii Grant Gustin'in performansını yakalamaz(Glee'de de yanına yaklaşamamişti
)

Birde sette çekilmiş bir foto var, siyah açlı biri Felicity zannediyorlar da ben benzetemedim umarım o değildir.
Felicity'i kimseye yar etmeyiz.

Liam Neeson -kendi karakterini- arrow'da oynamakta istekliymiş.
Gelirse yıkılır buralar.

grant gustin kurt e oynamıştı bu blaine e sorun kötülük yaptıkları kişilerde

Yeni Fragman Geldi..

Bazı şeyler ölmez diyen kişi sanırım Count Vertigo idi sanırım, Merlyn ide görüyoruz.Merlyn'i oynayan adam çok iyi birine benziyor, dizidede başına bir taş düşüpte iyi tarafta yer alsa keşke.

https://www.facebook.com/

3x01 ile ilgili görseller yayınlandı:

Sanırım gerçekten, bize sağlam spoiler yedirdiler.
Umarım değildir.

Bir kötü haberimiz.

Yeni sezonun En güçlü düşmanı olacak Ras' al Ghul’u canlandıracak ismi, dizinin başrolü Stephen Amell kendi Twitter hesabından duyurdu.2013 tarihli Riddick filminde rol almış Avustralyalı aktör Matt Nable, Arrow 3. sezon kadrosuna katıldı.

Niye kötü? Riddick'te çok mu kötüydü?

by Tapatalk