Armağan Çaglayan'dan Reyting Şifreleri

kanıtla yorumun farkını öğren önce bir

- - - Ekleme - - -

Ne kanıt araması saat 3 oldu herkes yattı
kim yatmış herkes konuda

Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (6 kayıtlı ve 0 misafir)

beyazsoy kaç dakikadır knouyu okuyor yandık uzun bir mesaj geliyorsayfa taşar artık

ya da tablodakileri çözmeye çalışıyor şu an google translate ile forumda takılı kaldı
bu sefer dekoder kısa gelmiş anlaşılan özel uydu çözücü hazırlıyo adam..bu sefer yandın xemre ....seni hürrem bile kurtaramaz....

bu sefer dekoder kısa gelmiş anlaşılan özel uydu çözücü hazırlıyo adam..bu sefer yandın xemre ....seni hürrem bile kurtaramaz....

hürrem herkesi kutarır dünyayı yönetmiş hatun
500 yıl sonra bile gündemde :

bişi olmaz şöle bir bakarı vadci yorumumu kanıt mı diye kanıt değilse yorum bile yapmam

Nasıl görmedin her sayfada en az 10 kapak var

hürrem herkesi kutarır dünyayı yönetmiş hatun
500 yıl sonra bile gündemde :

bişi olmaz şöle bir bakarı vadci yorumumu kanıt mı diye kanıt değilse yorum bile yapmam
benimkilerin hepsi kanıtmıda yorum yapıyon....bi uyutmadın zaten....zaman makinası yapcam seni taaa..muhteşem yüzyıl zamanına götürüp sülümanın cellatının önüne atcam....vadi o kadar rekor yapmışsa bizim suçumuz ne ....bana niye eziyet ediyon onu söle bakiim...m.yüzyıl tarihine geçen bir laf ettim galiba...:tıkla:

Ben koydum herşeyi yediremiyosan napim

Allah hepimize emre nin azmi gibi azim versin her şeye rağmen cevap verebiliyo :U

ne eziyeti panpa
mantık çerçevelerinde kant sunun da inanak

Aga susturmak çaresiz bırakmak bizim işimiz
xemre mesaj kasıyo

Kapakları getir tabağı al

Olum düzgün yorum yap ya iki saattir gülüom

Allah hepimize emre nin azmi gibi azim versin her şeye rağmen cevap verebiliyo :U
cevap diye birşeyler yazıyor ama ne yazdığını anlayana kadar zaten 3 oldu....bir de izahını yaparsa sabahı etcez allahın izniyle...sabahı geçen laflar ettim bu ara fark ettinmi..:W

Adamı madam yaparım böyle

evet takas reyting tablolarına bakıyorum aşk ve ceza bile vadiyi kapak etmiş söle bahadır özdener e de tabağını alsın

- - - Ekleme - - -

cevap diye birşeyler yazıyor ama ne yazdığını anlayana kadar zaten 3 oldu....bir de izahını yaparsa sabahı etcez allahın izniyle...sabahı geçen laflar ettim bu ara fark ettinmi..:W

anladsaydınız zaten yorum yapmazdınız daha fazla