Armağan Çağlayan'dan Dikkat Çekici 'Bambaşka Biri' Yorumu!

Aserat

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
67,896
Puanı
1,061
armagan-caglayandan-bambaska-biri-w7yE_cover.png

FOX'un yeni dizisi Bambaşka Biri dün akşam yayın hayatına başladı.

Başrollerini Burak Deniz ve Hande Erçel'in paylaştığı yapım, övgüler kadar eleştiriler de aldı. Öte yandan Armağan Çağlayan'ın diziyle ilgili yaptığı "bütün parayı iki başrol oyuncusuna verince diğer oyunculara ve prodüksiyona para kalmamış" yorumu, dizinin kadrosunda yer alan Cem Davran tarafından tepkiyle karşılandı.

İşte o tepki:
F52HAZ7XkAAW0VL

Aldıkları uçuk rakamlar konusunda bende çok buluyorum ama yan kadroda gayet iyi gördüğüm kadarıyla.

Cem Davran kim ki Armağan beye laf atıyor.
Kimmi yılların deneyimli oyuncusu asıl armağan kim ki böyle yorum yapıyor
------

Hande hanım aldığı parayla kendisine oyuncu koçu tutsun mümkünse.
Beğenmiyorsanız izlemeyin Allah aşkına her projede aynı yorum sıkılmadınız mı yahu bir oyuncu her projede mi kötü olur yapmayın ya kusura bakmayın da bı yorumlar samimi gelmiyor bana

• Olmamış
Reactions: Özgür
Dizinin kesitlerini izledim de Hande Erçel'in oyunculuğu gelişeceğine gerilemiş gibi. Halka'da iyiydi ama üstüne onun üstüne hiçbir şey katamamış. Armağan Çağlayan'ın az da olsa haklılık payı var.

Hande Erçel Tuba Ünsal oyuncu oldukları için değil güzel oldukları için para kazanıyor bu liste uzar gider o yüzden armağan bey gibi bir üstadın bu yorumu türk halkının sesi olmuştur
cem davran ve menderes samancıların dizide oynadığını bildiğini dahi sanmıyorum üstün körü bir yorum atmış detaylı incelememiştir diziyi

• Olmamış
Reactions: Angelica
Cem Davran kim ki Armağan beye laf atıyor.
Cem Davran'ın yaklaşık 40 yıldır sanat hayatı var... Sayısız tiyatroda rol almış, Metin Serezli Nevra Serezli gibi üstatlarla sahne paylaşmış bir isim.
Oyunlarının bir kısmına olsun gözatmanı öneririm, mesela Macbeth, Tartüff, Figaro'nun Düğünü, Çılgın Sonbahar...

Kimmi yılların deneyimli oyuncusu asıl armağan kim ki böyle yorum yapıyor
------

Beğenmiyorsanız izlemeyin Allah aşkına her projede aynı yorum sıkılmadınız mı yahu bir oyuncu her projede mi kötü olur yapmayın ya kusura bakmayın da bı yorumlar samimi gelmiyor bana
Çok şükür kendisinin yer aldığı bir projeyi uzun süreli izleyecek kadar sanattan umudumu kesmiş birisi değilim. Kendisinin oyunculuğu hakkında yorum yapmam için ufak bir kesit bile izlemem yeterli. Yeteneği olmayan birisidir.

• Olmamış
Hande Erçel Tuba Ünsal oyuncu oldukları için değil güzel oldukları için para kazanıyor bu liste uzar gider o yüzden armağan bey gibi bir üstadın bu yorumu türk halkının sesi olmuştur
cem davran ve menderes samancıların dizide oynadığını bildiğini dahi sanmıyorum üstün körü bir yorum atmış detaylı incelememiştir diziyi

Yapmayın Allah aşkına güzellikle alakası nedir bu işi Handeyi izleyen biri olarak asla güzelliği için bakmadım

Çok şükür kendisinin yer aldığı bir projeyi uzun süreli izleyecek kadar sanattan umudumu kesmiş birisi değilim. Kendisinin oyunculuğu hakkında yorum yapmam için ufak bir kesit bile izlemem yeterli. Yeteneği olmayan birisidir.

Ufak kesitle oyunculukmu değerlendirilir beğenmemenize saygı duyuyorum ama beğenme konusunda size katılmıyorum

Yapmayın Allah aşkına güzellikle alakası nedir bu işi Handeyi izleyen biri olarak asla güzelliği için bakmadım

Ufak kesitle oyunculukmu değerlendirilir beğenmemenize saygı duyuyorum ama beğenme konusunda size katılmıyorum
Her hafta 2 saat Hande Erçel izleyecek kadar hayatımdan vazgeçmedim. Onun yerine gerçek oyuncuların yer aldığı yapımlara bakıyorum. :)

• Olmamış
Cem Davran'ın yaklaşık 40 yıldır sanat hayatı var... Sayısız tiyatroda rol almış, Metin Serezli Nevra Serezli gibi üstatlarla sahne paylaşmış bir isim.
Oyunlarının bir kısmına olsun gözatmanı öneririm, mesela Macbeth, Tartüff, Figaro'nun Düğünü, Çılgın Sonbahar...
Ahahaha armağan çağlayanın değeri her satırda daha da küçülmüş.

• Beğendim
Reactions: offensive