- Reaksiyon puanı
- 3,666
- Puanı
- 410
evet o ayrı bir konu aslında arkadaş olup sevgili olan cok ,sevgili olduktan sonra arkadaş olan da bence hepsi tartışılabilirBence soru tam tersi olmalıydı, sevgiliden arkadaş olur mu? Hatta "sevgili" kısmının yanına "eski" sıfatı da ekledik mi, tamamdır.
Ve iyi ayrılmışsanız birbirinize bakacak yüzünüz kaldıysa en önemlisi aşk bittiyse içlerinde bir öfke kırgınlık kalmadıysa dimi ama😉Arkadaştan sevgili olur ama eski sevgiliden de arkadaş olur ama kişisine göre değişir bence eğer karakteri iyi bir adamsa arkadaş kalabilirsin ama değilse kalamazsın
Yapanlar var yok değil eskiden evli olup ta birbirlerinin düğününe gidenleri görmüştüm yaİlk sorunun cevabı evet. Birisyle sevgili olmak için öncesinde iyi bir arkadaş da olmanız gerekir.
İkinci sorunun cevabı da tabii ki hayır Arkaaş her şeyi konuştuğunuz kişidir. Zamanında sevgili olduğun birinin düğününe falan mı gideceksin yani mesela...
Bana göre doğru bir davranış değil. Birbirini çok seven kişiler arkadaş kalamaz kanımca.Yapanlar var yok değil eskiden evli olup ta birbirlerinin düğününe gidenleri görmüştüm ya
Boşandıktan sonra arkadaş olan da cok 😂😀😁
Orası öyle ama demek ki aşk bittiyse kalınabiliyor ben de sıcak bakmıyorum zatenBana göre doğru bir davranış değil. Birbirini çok seven kişiler arkadaş kalamaz kanımca.