Arkadaşlar yardımınız lazım :)

тüяк_gєηç

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
0
Puanı
158
Web Sitesi
www.favoriforumum.com
Mâlum foruma epey süredir ara vermiştim fakat Prncss.. hanımefendinin ısrarları üzerine tekrar girmeye başladım ve ortamı sevdim sıcak, samimi bi ortamı var :) Tanışmak iyi olur diye düşündüm. Forumda aktif olan herkes kısaca kendini tanıtırsa çok sevinirim yada herkesi tanıyan biri tek mesajda özet geçsin :D

Öncelikle ben Tahir, Yaş 18, Nevşehir'de yaşıyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)

Ben Kürşat
Yaşım 17'ye girecem :D
Lakabım Cenabet diyenide var kürşo diyenide var oyunkolik diyenide var panpa diyenide var reyiz diyenide hacım diyenide var sen ne dersen :D
Ankarada yaşıyorum :)

Tanıştığımıza memnun oldum :D

Adım Aykut 18 yaşındayım:D Fenerbahçe'liyim...
Öncelikle forumda yeniden online olduğun için sevindim. Umarım iyi vakit geçiririz...

adım emre 19 yaşındayım---izmirde okuyom ben varken diğer arkadaşlar başarısız olacağı için sadece kendime başarılar:D

Mâlum foruma epey süredir ara vermiştim fakat Prncss.. hanımefendinin ısrarları üzerine tekrar girmeye başladım ve ortamı sevdim sıcak, samimi bi ortamı var :) Tanışmak iyi olur diye düşündüm. Forumda aktif olan herkes kısaca kendini tanıtırsa çok sevinirim yada herkesi tanıyan biri tek mesajda özet geçsin :D

Öncelikle ben Tahir, Yaş 18, Nevşehir'de yaşıyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)

Benim tanıtmama gerek var mı :)

Benim tanıtmama gerek var mı :)

Sence? :) heartbreaker yapmalısın ismini bu arada

adım emre 19 yaşındayım---izmirde okuyom ben varken diğer arkadaşlar başarısız olacağı için sadece kendime başarılar:D

Eyvallah Emre memnun oldum :D

Adım Aykut 18 yaşındayım:D Fenerbahçe'liyim...
Öncelikle forumda yeniden online olduğun için sevindim. Umarım iyi vakit geçiririz...

Fenerbahçeli olman dışında bi problem yok. 😛 Teşekkür ederim dostum, umarım :)

Ben Kürşat
Yaşım 17'ye girecem :D
Lakabım Cenabet diyenide var kürşo diyenide var oyunkolik diyenide var panpa diyenide var reyiz diyenide hacım diyenide var sen ne dersen :D
Ankarada yaşıyorum :)

Tanıştığımıza memnun oldum :D

Cenabet. Tamam memnun oldum :D

19 yaşındayım
adım ramazan
galatasaralıyım
vadi hayranıyım
seni sevdim kardeş tekrar hoşgeldin foruma :D