arkadaşlar sizce show tv'nin eski günlerine dönmesi için ne yapması lazim?

SERHAT3456

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
750
Puanı
224
Kanal el değiştirmeli mi yoksa mevcut yönetim show tv'yi tekrar ayağa kaldırabilir mi?

Onu da kendisi düşünsün bi zahmet.

Beni showun başına geçirtmeleri lazım

Kanalın bütçesi yerinde değilse elbette arşivlerden bir şeyler çıkartılır. Ama, bu Pis Yedili ve ya Hayat Bilgisiyle olacak iş değil. Tekrarların da bir sınırı olmalı. Show TV'nin yakın gelecekte kendini toplayabilmesi pekte mümkün gözükmüyor. Acun, Show TV'den programlarını ve kendini çektiği andan beri, kanal kendine gelemedi. Dile kolay, "Yok Böyle Dans, Survivor, Yetenek Sizsiniz Türkiye ve O Ses Türkiye" gibi şovlara ev sahipliği yapan bir kanaldan bu şovların hepsi kaldırılırsa yerlerini teker teker kaliteli yüksek reytingli dizilerle doldurmak zaten dikenli telden pamuğu çekmek gibi bir şey.
Show TV'nin kendini toplayabilmesi için maddi bir desteğe ve gayretli, azimli yöneticilere ihtiyacı vardır. Kanal içinde kullandıkları efektleri değil de, tamamen kanalı yenilemeleri gerekiyor. Kısa vadede düzeleceğini sanmıyorum. 2012-2013 sezonunu mecbur böyle geçirecekler. Ama her şeyin sıfırlandığı yaz döneminde ise tekrar toparlanmak için 3 ay gibi bir televizyon boşluğu olacak. O arada kaynak buldular bir de gayretli yöneticiler yeni sezon iddalı diziler için sıkı pazarlığa girdi mi, birer birer Eylül'de diye başladı mı fragmanlara işte o zaman toparlanır.

Sadece ve Sadece haftanın her günü sabah 14 gece 2 KURTLAR VADİSİ EFSANESİnin tekrarlarını koysa yeterli.KANAL 1.OLUR BE

Show TV Türksattaki frekansını satip Digi'de yayınlarina devam etsin.

serdar artık gitmeli ya da kanal satılmalı yazık oluyor kanala

Bu konunun yeri burası mı arkadaşlar?

Eski Vadi nin son sezonunu da satın alıp pusunun da ilk 3 sezonunun tekrarlarını, ekmek teknesinin tekrarlarını fln yayınladınlar PT'de

Show tv nin düzeleceğini sanmıyorum. Acun da gitti artık . Böyle devam ederler herhalde :moody: