Günde 2 zor Pazartesi gündüzleri dolu malum sezonu açıyoruz.Hayırlı olsun diyelim de kendisi psikolojik sorunlar yaşıyor
Tekrarı her gün hatta günde 2şer defa vardır
Ben başlamıycam diziye ama kalbim oynak Gizemde
Günde 2 zor Pazartesi gündüzleri dolu malum sezonu açıyoruz.Hayırlı olsun diyelim de kendisi psikolojik sorunlar yaşıyor
Tekrarı her gün hatta günde 2şer defa vardır
Ben başlamıycam diziye ama kalbim oynak Gizemde
Geceler torbaya mı girdiGünde 2 zor Pazartesi gündüzleri dolu malum sezonu açıyoruz.Anca hafta sonu çift tekrar olur.
Haklısın aslında Perşembe akşamı boş mesela, bol tekrar çok önemli ne diziler 1'le başlayıp 5'e, 6'ya çıktı.Geceler torbaya mı girdi
Showun bazı akşamları da boş koyar bunu
Show TV perşembe akşamı Güldür Güldür'ün tekrarını yayınlıyor onu da kaldıracaklarını sanmıyorum.Haklısın aslında Perşembe akşamı boş mesela, bol tekrar çok önemli ne diziler 1'le başlayıp 5'e, 6'ya çıktı.
Ben kaldırtırım.Show TV perşembe akşamı Güldür Güldür'ün tekrarını yayınlıyor onu da kaldıracaklarını sanmıyorum.
Yeni bölümleri de bir şekilde kaldırtsan fena olmaz bence.Ben kaldırtırım.
Altın yumurtlayan tavuğu kesecek kadar saf mıyım?Yeni bölümleri de bir şekilde kaldırtsan fena olmaz bence.
Bence sezon boyunca çocuklar olsun ve yetişkinler uzun bir ara versin daha doyamadım şahsen.Altın yumurtlayan tavuğu kesecek kadar saf mıyım?
Çocuklar büyükleri taklit ediyor ekstra bir şey yok zaten. Youtube'den eski videolara bakarsın o zaman, yaza kadar.Bence sezon boyunca çocuklar olsun ve yetişkinler uzun bir ara versin daha doyamadım şahsen.
Zaten skeçler gülme krizine sokmuyor ama çocuklar yetenekleriyle yetişinleri bayağı bir solluyor.Çocuklar büyükleri taklit ediyor ekstra bir şey yok zaten. Youtube'den eski videolara bakarsın o zaman, yaza kadar.
Yorumlar bayağı iyi de bakalım denekler beğendi mi?Ben çok beğendim @mrt-06
Gören de seni 40 yıllık oyuncu sanır solluyormuşmuş.Zaten skeçler gülme krizine sokmuyor ama çocuklar yetenekleriyle yetişinleri bayağı bir solluyor.
Güldür Güldür'ün kadrosunda sevdiğim oyuncular var ama genel olarak bir türlü yıldızlarımız barışmadı. Oysa İnsanlar Alemi ve FOX'taki Güldür Güldür'ü beğenmiştim. Yani bence çocukların başarısı sandığından daha büyük.Yorumlar bayağı iyi de bakalım denekler beğendi mi?
Gören de seni 40 yıllık oyuncu sanır solluyormuşmuş.
Bomboş gün. Seviyor Sevmiyor dışında bir de oldukça düşen Hayatımın Aşkı var. Ben yarın Total 3,50 AB 3,25 ile başlar diyorum.Yorumlar bayağı iyi de bakalım denekler beğendi mi?
Gören de seni 40 yıllık oyuncu sanır solluyormuşmuş.
İnsanlar Alemi de çok güzeldi ama GGS'nin çok komik skeçleri var birkaçını ilerleyen günlerde sana atayım da bakalım fikrin değişecek mi?Güldür Güldür'ün kadrosunda sevdiğim oyuncular var ama genel olarak bir türlü yıldızlarımız barışmadı. Oysa İnsanlar Alemi ve FOX'taki Güldür Güldür'ü beğenmiştim. Yani bence çocukların başarısı sandığından daha büyük.
Ben de o civarda başlayacağını tahmin ediyorum ama 2 civarında da başlasa senaryo sağlamsa zaten bol tekrarla ilgi görebilir gün boş çünkü.Bomboş gün. Seviyor Sevmiyor dışında bir de oldukça düşen Hayatımın Aşkı var. Ben yarın Total 3,50 AB 3,25 ile başlar diyorum.
Pek değişmez gibi. Ama içini rahatlatacaksa söyleyeyim bir kere 5 dakikalığına prenses skecine denk gelmiştim fena değildi.İnsanlar Alemi de çok güzeldi ama GGS'nin çok komik skeçleri var birkaçını ilerleyen günlerde sana atayım da bakalım fikrin değişecek mi?
Ben de o civarda başlayacağını tahmin ediyorum ama 2 civarında da başlasa senaryo sağlamsa zaten bol tekrarla ilgi görebilir gün boş çünkü.
Sen birde Kadırgalı skecini izle, onun 2 katı daha komik.Pek değişmez gibi. Ama içini rahatlatacaksa söyleyeyim bir kere 5 dakikalığına prenses skecine denk gelmiştim fena değildi.
Seda Sayan'ı falan mı canlandırıyorlardı?Sen birde Kadırgalı skecini izle, onun 2 katı daha komik.
Kadırgalı zaten Seda'nın lakabı.Seda Sayan'ı falan mı canlandırıyorlardı?
Kadırgalı zaten Seda'nın lakabı.Seda Sayan'ı falan mı canlandırıyorlardı?
Yani?Kadırgalı zaten Seda'nın lakabı.
Kadırgalı zaten Seda'nın lakabı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?