'Arkadaşım Max' TV'de İlk Kez Salı Akşamı 20:30'da FOX'ta!

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
17,564
Puanı
1,060

FOX Türkiye yılbaşı akşamında 'Arkadaşım Max' adlı filmi TV'de İlk Kez olarak Salı Akşamı 20:30'da yayınlayacak!

Filmin ne kadar ilgi göreceği ise merak konusu.

Filmin konusu;

Son düzenleme:
TV'de ilk FOX'un yayınlayacağını tahmin ediyordum Yılbaşı gecesi sürpriz oldu. Saatine bakılırsa değişim 1 Ocak'ta mı olacak? 😱

TV'de ilk FOX'un yayınlayacağını tahmin ediyordum Yılbaşı gecesi sürpriz oldu. Saatine bakılırsa değişim 1 Ocak'ta mı olacak? 😱

Olabilir, bu saati özlemişim. 😀

Ayrıca film çok iyi sonuçlar alacaktır. 😎

Eğer değişirse yayın akışı bu filmden sonra yayınlanır Çocuklar Duymasın - Yılbaşı Özel bence.

Kesinlikle bence de öyle olacak. Çünkü Çocuklar Duymasın kesin olarak yayınlanacak biliyorum ben.

Film iki grupta da 4 ve üstü alacaktır.

film güzelde ne bileyim yılbaşı günü izlenmeyebilir pek..nede olsa herkes eğlence arıyor .

Şahsen iyi gideceğini sanmıyorum..

FOX bunu koyarken acaba ne içmişti?

2 en fazla 3 alır.

Yılbaşında bir tek Kanal D ile Star zirve yarışında olacak. Onlar akıllı davrandılar bu sene.

Yılbaşında dizi izlenmez. Geçen sene Yalan Dünya bile iki grupta da 3 falan almıştı. En düşük reytinglerini yılbaşında almıştı. Millet eğlence programı istiyor artık.

Bence Kaç Para Kaç olacaktı ama Mehmet Ali Erbil ile anlaşılamayınca Yılbaşı Özel'den vazgeçtiler.

Pek ilgi göreceğini sanmıyorum.
Fox yılbaşına koyacak yapım bulamamış sanırsam.

Keşke şunun yerine Unutma Beni Yıl Başı Özel olsaydı ben Izlerdim.

Son düzenleme:
Diğer kanallar eğlenceli programlar ve dizilerin yılbaşı özel bölümlerini verirken FOX yılbaşı film veriyor 😕 ilk 20`ye gire bilse büyük başarı

Gündüz olacaktır onun da.
Geçen senelerden hatırlıyorum Hikmet'lerin evinde tombala oynuyorlardı suratlar bir karış.
Dert bitmez o evde.
Şimdi Emine'de kör oldu daha tombala filan hak getire.
Bakalım ne olacak Gülten'den bir atraksiyon bekliyorum.

4 reyting alabilir

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi