Arkadaşım Hoşgeldin'in Gelecek Haftaki Konuğu Kim? 24 Nisan 2014

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
58,698
Puanı
1,060
thumbnail_1397905523.jpg

Kanal D ekranlarında yayınlanan sevilen komedi programı Arkadaşım Hoşgeldin, birbirinden ünlü konukları ağırlamaya devam ediyor. Programın gelecek haftaki konuğu Türk Pop Müziğinin başarılı ismi Demet Akalın olacak.

Programdan önce Tolga Çevik ve ekibi, Demet Akalın ve eşi Okan Kurt ile bir araya gelerek keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler. Daha sonra da birlikte "selfie" pozu verdiler.

Arkadaşım Hoşgeldin eğlence dolu yeni bölümüyle 24 Nisan Perşembe günü saat 22:30'da Kanal D'de!

Süper konuk. :oley: Ab'de yine zirveyi alırız gibi. :D

Demet Akalın, Ziynet Sali gibi gülme krizinden rol yapamaz. Tolga Çevik yine yapar yapacağını yani. :)

İnşallah. :A Totalde yükselirsek ab'de daha da yükseliriz zaten. Kanal D farkı. 😎

Kesin öyledir. :)))
Bak şimdi tnt deyken Vadi bir anda düştü be hemen sistem değişti ve şike yaptıkları ortaya çıktı şimdi ise aynı hatayı yapmadıalr kademe kademe düşürdüler ondan kimse şike olduğunu göremiyor hem sende demiyor muydun reyting sistemi hatalı diye ne değişti :)

tabiki şike var atv trt1 dizilerinin reytingleri düşüyor öncelikle vadi olmakla beraber

Bak şimdi tnt deyken Vadi bir anda düştü be hemen sistem değişti ve şike yaptıkları ortaya çıktı şimdi ise aynı hatayı yapmadıalr kademe kademe düşürdüler ondan kimse şike olduğunu göremiyor hem sende demiyor muydun reyting sistemi hatalı diye ne değişti :)
Şike varsa diğer dizilere de var. :) Bak şimdi Güneşi Beklerken ab'de 7-8-9 alıyordu 4'e düştü. :) Medcezir 9 alıyordu 7 alıyor artık. :) Cemaatin dizisi Küçük Gelin 10 reytingten 7 reytinge düştü. :) Sırf Vadi düşmüyor yani anlayacağın. :) Tns'nin hala çok doğru sonuçları verdiğini düşünmüyorum. Deneklerin arttırılması ve doğru yerlere konulması şart. :) Ama sen sırf Vadi aleyhine şike var dersen karşı çıkarım. :)

tabiki şike var atv trt1 dizilerinin reytingleri düşüyor öncelikle vadi olmakla beraber
Karadayı iyi durumda düştüğü yok. Kaçak Küçük Ağa yüzünden düştü. Bugünün Saraylısı da iyi. Trt'ye gelirsek Zengin Kız Fakir Oğlan ve Seksenler yükselişe geçti reytinglere bakmadan yorum yapma istersen. :)

süper reyting alır :D şarkıcı geldiği zaman daha çok izleniyor :D demet akalın bu aralar tv programlarında :DD

demet akalınmı ıyyyyyy hiçç sevmediğim kişielrin başında geliyor burcu esmersoy gibi rezil edicektir tolgayı 🙂🙂

Şike varsa diğer dizilere de var. :) Bak şimdi Güneşi Beklerken ab'de 7-8-9 alıyordu 4'e düştü. :) Medcezir 9 alıyordu 7 alıyor artık. :) Cemaatin dizisi Küçük Gelin 10 reytingten 7 reytinge düştü. :) Sırf Vadi düşmüyor yani anlayacağın. :) Tns'nin hala çok doğru sonuçları verdiğini düşünmüyorum. Deneklerin arttırılması ve doğru yerlere konulması şart. :) Ama sen sırf Vadi aleyhine şike var dersen karşı çıkarım. :)

Karadayı iyi durumda düştüğü yok. Kaçak Küçük Ağa yüzünden düştü. Bugünün Saraylısı da iyi. Trt'ye gelirsek Zengin Kız Fakir Oğlan ve Seksenler yükselişe geçti reytinglere bakmadan yorum yapma istersen. :)
bir bakmadığımı nerden biliyorsun, iki yorum yapıp yapmama müsade etde ben karar vereyim, bakın burda küçük gelinle, kaçak la falan vadiyi kıyaslama yapmayın ben buna ancak gülerim:F onların düşmesi normal olabilir, vadinin reytinglerini bi incele istersen nasıl sistemli bir düşüş olduğunu görürsün ki düşmesi için bir sebep yok perş günündeki proğramlar aynı oranları alıyor ama vadi düşüyor niye?

ayrıca ben vadi 14-15 ikende düşük olduğunu söylüyordum