Arkadaşım Hoşgeldin Hangi Gün Yayınlamalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gk4y
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gk4y

Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
290
Puanı
144
Yılbaşı akşamı yayınlanarak özellikle ab grubunda harika oranlar alarak kanalını her 2 grupta da 1. yapan özlenen eğlence programı sizce hangi gün ve hangi saatte yayınlamalı ?

Arkadaşım Hoşgeldin

Eğer Yalan Dünya gün değiştiririzse kötü olur Arkadaşım Hoşgeldin zamanla düşer açık ve net o yüzden şöyle olmalı bence.

20.00 - 21.45 : Yalan Dünya

21.45 - 23.15 : Arkadaşım Hoşgeldin

23.15 - 01.30 : Beyaz Şov

Umarım Yalan Dünya gün değiştirirse Çarşamba olur.

Gülse bitirmemeye kararlı. Bu yüzden benim için fark etmez. Ama Cuma benim için en uygun gün.

Yalan Dünya Medcezir'le çok çakışıyor
Gün değiştirmesi iyi olur ama hangi gün olacağına dair en ufak fikrim yok.

Arkadaşım Hoşgeldin bence Perşembe İntikamdan sonra yayınlanmalı hem Kurtlar Vadisi'nden hemde İntikam'dan biraz reyting alsa kendi reytingide var iyi gider.

Bu program yılbaşı nedeniyle 10`lara yükseldi.ama zamanla totalde 4 A\B`de 5-6`lara düşecektir.Kanal D`nin gün seçimlerini tutturamıyorum bir anda tüm yayın akışını bile değişiyor o yüzden yorumum yok

Kanal D'nin ne yapacağını kestirmek çok zor. Ama Pazartesi 20:00'de olabilir.

pazartesi pt 1 arkadaşım hoşgeldin pt 2 galip olmalı

Bence Cumartesi - Pazar saat 20:00'da yayınlansın. Kanalın en iyi iki dizisi as ve gb de hafta içine gelsin. As Pazartesi, gb Çarşamba olursa Kanal D yaşar.
Ama benim fikrim uçuk tabii. Bir sürü yeni dizi geliyor.

Bence Cumartesi - Pazar saat 20:00'da yayınlansın. Kanalın en iyi iki dizisi as ve gb de hafta içine gelsin. As Pazartesi, gb Çarşamba olursa Kanal D yaşar.
Ama benim fikrim uçuk tabii. Bir sürü yeni dizi geliyor.

Baya bir uçuk hem de fikrin.

Part 2'de olmalı Salı uygun

pazartesi komedi dükkanı ve Yalan dünya
Salı cinayet ve kayıp olsun
çarşamba merhamet olsun
perşembe Günesi beklerken ve çalıkuşu olsun
cuma
küçük ağa ve intikam olsun

pazar Vicdan ve İnadına yaşamak olsun

@xemrexxx

yürü be reyiz bu kanalı anca sen kurtarırsın

Düşmeyecek inanıyorum bu program he bir düşer bir yükselir ama iyi sonuçlar alacaktır hangi gün olursa olsun.

Pt2 olsun mutlaka. carsamba olabilirdi ama merhamet var o saatte...