Arka sokaklardan muhteşem gönderme

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,354
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
th

28.BÖLÜM
Mesut sürülüyor
bukete aşık olan mesut bukette mesuta aşıktır babası buket vuruldu diye mesuta uygun görmez ve hepsi ondan kaynaklandı zanneder beraber gördüklerinde ise tehditle bunu ödeyeceksin der
Rıza babayla konuşan buketin babası olan milletvekili iş başına düşer iç işleri bakanlığını adamlarıyla oğullarını dövdürüp ve kaçırırlar karşılığında mesutun sürülmesini ister sürülceği yerde urfadır
urfada mesutu hazır bekliyen terör örgütü mesutu orda yok etmek
Bir şekilde yolunu bulmaya çalışan ve Rıza babayıda görevden almıştır İlçeye atmıştır
iş Artık Hüsnü murat Ali ve zeynebe kalır ve bu olaylardan sonra Batuhankaralar ve sokak sanatı devam eder eylemlerine Aylinde sokağa iner ve hemen iş başına düşer Çevik kuvvet Asayiş katını basar ve bütün bilgisayarları alır Hüsnü göz altına alınır Aylin iş başına düşer Aylin polis Akademisindeki grubunu çağırır ve bu batuhankaraların oraya gideceğini anlar ve sokak sanatınında Vedat müdür ordadır hemen Aylin ve ekip gelir Çiğdemde çatışma çıkar vedat müdür vurulur hemen adamları alırlar buketin babası olan millet vekili diktatör partisi sayesinde ve iktidar partisiyle birlik yapıp işleri kendi çıkarlarına göre uygulamaya başladılar iktidar partisi ve diktatör partisinin istediği sabriyi istemek sabri eylemlerine devam eder ceza evinden verilen emirle çıkıp girmekte olan Asım bayraktar ise
cenk içgören sabriyi aldığınızda haberiniz olacak yoksa karışmam olanlar olur. adamlar nezarethaneye bomba koyar ve bomba patlar hard diskler çalınmış ve mobeselerde kaptılmış. üstü üstüne elektrik kesintisi istanbulda Trafoda inek patlamış
Ali bunu yapan tam bir vicdansız insan bile değil
Aylin TRafoda inek patlattılar hinduzm mahallesinde huzur bırakmadılar bunlarda terörist değise ben başka bişey bilmiyorum
Murat hintlerin kutsalımış inek bunada hinduzm dini denir
zeyep bu işidin işimi
28.bölüm. sonu

Son kısım gerçekten iyi eline sağlık trafo göndermen var ama inek olması ilginç olmuş

aaa ben son kısmı beğenmedim ne istiyorsun güzelim inekten bizim köylerin olmazsa olmasıdır patlatma birdaha inek falan 🙂🙂