Kanal D kanalının efsane dizisi Arka Sokaklar 11.sezonuna'da bomba gibi bir açılış yaptı
İşte darbe olayına deyinilen o efsane sahne
İşte darbe olayına deyinilen o efsane sahne
benimde bir darbe mesajım var adalet peşindede hemde fena Atatürkçüyü pkk dan tutukluyorlar yerine fettuhlahçılar geliyor ama firari darbecilerhalkın dizisi işte![]()
"Deyinilen"e girmiyorum bile.Kanal D kanalının nedir ya![]()
Köylü kızı işte ne beklersin bir de üniversite bitirdim demez mi"Deyinilen"e girmiyorum bile.![]()
Köylü milletin efendisidir. Bu sözünü görmemiş olayım. Cahil kız desen daha doğru olurdu.Köylü kızı işte ne beklersin bir de üniversite bitirdim demez mi![]()
ilk önce aseratın görmediği dizi görsün dizi 3 reytingle listeye giremedi yani adalet peşindeKöylü milletin efendisidir. Bu sözünü görmemiş olayım. Cahil kız desen daha doğru olurdu.![]()
Üff ona mı takıldınKöylü milletin efendisidir. Bu sözünü görmemiş olayım. Cahil kız desen daha doğru olurdu.![]()
üni mezunu var sonuçta o bakımdan forumun en kültürlü üyesi sayılırımKöylü milletin efendisidir. Bu sözünü görmemiş olayım. Cahil kız desen daha doğru olurdu.![]()
senaryoma bekleniyorsunüni mezunu var sonuçta o bakımdan forumun en kültürlü üyesi sayılırımama bilgisayar dışı ders gördüğümüz yoktu sayısal hiç yok sözel tek tük işimiz gücümüz kod falandı
köylü milletin efendisidir tabikide en önemlisi biz karadeniz halkı olarak anne karnından çıktığımız ilk n kadar doğalızdır bizim yöremizden daha doğal birisi yeni doğmuş bebektir başka bulamazsın cnm![]()
![]()
![]()